reklama

Maj 2011

reklama
Jaipur bez przesady kiedyś i tak to będzie musiało nastąpić :-D tylko kwestia tego,która pierwsza się rozpakuje
Ja się tylko boję że jak jedna zacznie to będzie jak rozwiązanie worka z kartoflami i zaraz się hurtowo wszystkie posypiemy. A teraz przez kolejne 5 dni nic nie może się stać bo obiecałam znajomej robić jej zastrzyki 2 razy dziennie, no i nie może tego przerwać a nikt inny jej nie poda.

Jolek dzięki, ale ja jeszcze nie planuję się rozpakowywać wielkanoc to dopiero termin kiedy ewentualnie mała może wychodzić, jeszcze muszę na szkołę rodzenia iść a zajęcia mam 9 kwietnia więc do tego czasu nie może się nic wydarzyć bo nie jestem psychicznie gotowa. Uciekam spać bo rano na zastrzyk muszę wstać a nie lubię wczesnych pobudek.

Ja już 5 noc z rzędu nie śpię, niedługo nie będę spać całą dobę. 4, 5 godzin snu i koniec.

Bobasy superowe, co za dyskusja, ciekawe, jakie to dialekt :-D

A żeby nie było, że mój avatar jest zmyślony, oto jakiego miniaka znalazłam w sieci przypadkiem. Ćwiczcie reakcję jak was pociechy zmierzą TAKIM wzrokiem :-D
6ed12e35bbf60cc1df967f9d5d19c9f1.jpg

Nie ten cycek stara!

Hope, już się nastawiłam,że junior będzie strzelał takie minki- w końcu ma 50% genów po mnie:-D

Poza tym witam się porannie,
chyba wszystkie odsypiają noc(albo nadal probują zasnąć;)
w każdym bądź razie- proszę się dzisiaj już nie wygłupiać i nie wybiera do szpitala w większej grupie,na razie 3 majówki wystarczą jako reprezentacja.Jakoś mnie to stresuje..

Witam się i ja:) Faktycznie tu cisza... Pogoda się zrobiła więc pewnie laski na spacer poszły :P
A mam taką prośbę...proszę nie robić głupich psikusów z okazji jutrzejszego dnia :-p

Hope minka bobasa nieziemska :-D

reklama
melduje się w słoneczny poranek!

Filmik dobry, zastanawiam się tylko kim zostaną jak dorosną bo na moje oko murowani politycy :)

Co do rozpakowywania się :) to na ostatniej szkole rodzenia w poniedziałek, położna powiedziła nam, że laski rozszalały się i wszystkie rodzą w tej samej chwili. Zazwyczaj mieli maksymalnie 14 porodów na dobę a przez ostatni tydzień po 17 obrabiały. Mam nadzieję, że jak my zaczniemy rodzić to nie będzie takiego wysypu :)

ps. ja tez nie mogę spać juz któryś dzień z rzędu... jak się obudzę do toalety to koniec.... wiem że dalej snu nie będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry