reklama

Maj 2011

Dzien dobry wszystkim dopiero co wstalam, do pozna czytalam ksiazke i musialam odespac. Jak co rano wlaczylam tv, kanal TVN, bo oczywiscie ogladam codziennie DDTVN i juz na samym poczatku mnie wkur*** a czemu? Bo znowu wielce madra eko mama Reni Jusisz specjalistka, ktora wychowala 10-ro dzieci udziela rad jak bezpiecznie podrozowac z dzieckiem :wściekła/y: Nie wiem co ma eko do podrozy ale moze bedzie madrala naklaniac zeby zapierdzielac z buta skoro spaliny samochodowe nie sa eko? Wkurza mnie ta baba,niech lepiej spiewa eko-piosenki, a nie madrzy sie na temat, ktorego nie ma zielonego pojecia, juz tv nie ma komu placic?
Bardzo lubie jak wypowiada sie Pawel Zawitkowski ten od dzieci, wczoraj byl z bobasem Zdzislawem :tak: i pokazywal jak trzymac dziecko kiedy jest sie z nim na basenie i wogole. To sa rady czlowieka wyksztalconego, a nie piosenkareczki, ktora cale zycie tlyko spiewala i jak przestala to musiala wymyslic inne zajecie.
ajjj musialam sie nadziamgać z samego rana

reklama
jolek27 - no niby o naszej, czyli rodzącej :-D
Ale tak na poważnie - położna na szkole rodzenia mówiła, że grunt to dobre nastawienie, bo jak ktoś przychodzi rodzić i od początku narzeka, że będzie masakra, to coś w tym jest i tak się może zdarzyć. Po kilku godzinach przy kiepskim nastawieniu rodzącej, położne same zaczynają w to wierzyć.

Mandrzejczuk też nie lubię jej paplania, na szczęście od grudnia nie mamy polskiej telewizji i już nie oglądam DDTVN, a Zawitkowski rzeczywiście gada do rzeczy...
Hihi mamy 1000 stronę...

Witam się na tysiączku :-)
Tradycyjnie jak co 2 tygodnie szykuję się do lekarza, czego nie cierpię, nawet kombinowałam co tu zrobić, żeby się wywinąć, ale to głupota, gdy jedną nogą jest się na porodówce.

Cierpię więc i się szykuję. Idę poczytać co tam naskrobałyście.

Hope ale ty chyba nie idziesz do tej porąbanej ginki????????

Salsera a tobie życzę udanego ostatniego dnia w pracy no i dużo wypoczynku na wolnym, chociaż wiem że czeka Cię sporo roboty ....

Ostatnia edycja:
Marzenka no faktycznie wczesna pora jak na ciebie:-p
Ja też już bym chciała prać,ale jeszcze nie mam proszku a do tego M marudzi że za szybko.
Marzenko a ty pierzesz tylko w proszku czy jeszcze jakiegoś płynu do płukania używasz ?

Płynu nie używam. Jakoś nie mam przekonania jeszcze do płynów. Może potem wypróbuję jak już mały się urodzi i obadam czy nie uczulony.

Mandrzejczuk - jak ja się cieszę, że tego nie oglądam :)

Hope - marudo ty!. Myj podwozie i nie marudź. Szyję trzeba pomacać!

Witam się
Mandrzejczuk ale sobie z rana ponarzekałaś, ale ja tez nie lubie jej gadek,wkurza mnie:-)
Jolek ja używałam płunu do płukanie nie dużo ale troszkę zawsze dałam
Salsera no to teraz zobaczysz co to leniuchowanie, powylwguj się na zapas bo później nie będzie czasu:-)
A u mnie dziś piękna pogoda jedna córcia w przedszkolu druga śpi, więc tu do was klikam. Dziś oficjalnie przenosimy Magdę popokoju do Paulinki, bo cały czas spała u nas w sypaialni, ale muszę jej dać trochę czasu ma oswojenie zanim się braciszek urodzi,żeby nie poczuła że ja wyrzucamy. A tak na prawdę to chyba bardziej ja to będę przeżywać niż ona.
Zobaczymy jak to będzie

reklama
hej dziewuszki, witam sie poszpitalnie :) zdrowa i szczęśliwa, że wypuścili mnie już dziś :) postaram się was nadrobić choć troszkę , a póki co życzę udanego dzionka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry