reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja juz o termometrach pisałam. Ja mam z Brauna elektroniczny. Filip od początku był takim typem, ze nie dało rady mu rtęciowym zmierzyć.

Co do herbatek z koprem - mój sie gorzej przez nie męczył. Tak samo jak po espumisanie. Pryki miał częsciej, a z takim samym trudem je robił. Jedyne co pomogło to dieta i cierpliwość, noszenie. Żadne specyfiki mu nie pomagały - wręcz przeciwnie - było gorzej

Na laktacje też nie używałam, bo aż za duzo miałam pokarmu

reklama
kurcze.. wlasnie dostalam maila od sprzedawcy, ze moje łóżeczko beda mieli na stanie dopiero 20 i tego samego dnia niby wysla je do mnie.
a przelew kurna otrzymali nastepnego dnia po wygraniu aukcji.:wściekła/y::wściekła/y: czyli 28 grudnia.

Ze niby producent nie nadaza produkowac i dlatego takie opoznienie..:wściekła/y::no:

kurcze.. wlasnie dostalam maila od sprzedawcy, ze moje łóżeczko beda mieli na stanie dopiero 20 i tego samego dnia niby wysla je do mnie.
a przelew kurna otrzymali nastepnego dnia po wygraniu aukcji.:wściekła/y::wściekła/y: czyli 28 grudnia.

Ze niby producent nie nadaza produkowac i dlatego takie opoznienie..:wściekła/y::no:
I jak tu się nie zdenerwować!! A skoro aukcje wystawia, to powinien mieć łóżeczko na stanie, dziwne!!

o nieeeeeee
a od którego sprzedawcy kupiłaś, bo jak i ja od tego samego, to go zabiję!!!!

ehhh...
Mag to pisz do niego.
Ja musialam dzwonic i pisac. Dopiero po kilku mailach raczyl odpisac i jeszcze klamal, ze informowal wszystkich mailowo, ze dostawa bedzie opozniona.

reklama
Do góry