Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mi. in mustele kupiłam. Ale też tone inncyh specyfików i bede eksperymentować co nam najbardziej podejdzie.dziewczyny
a co do kąpieli macie
ja rozważam Oilatum, albo Mustela i już sama nie wiem

ładnykupilismy.. ale idzie.. idzie
pewnie dojdzie pod koniec tygodnia jak dalej bedzie taka pogoda i kurierzy nie beda mogli dojechac
taki: ZESTAW WÓZEK CONECO V4 + FOTELIK - WYPRZEDAŻ !!! (877002248) - Aukcje internetowe Allegro
błękitny :-)
:-) Tylko nam z M się wydawał taki jakiś malutki:-) Co do nawilżacza to dla mnie to strata kasy bo równie dobrze można powiesic na ciepły kaloryfer zwilżony ręcznik

A takie 56 to założy ze dwa razy malutki
A jak się rodzą dzieci to przeważnie już mają 55-56cm

bo zwykły elektroniczny się nie nadaje chyba dla maluszka
Nie wiem i czekam na wasze rady
Polecam herbatę na laktacjęDziewczyny a zabezpieczacie się w jakieś herbatki laktacyjne albo herbatki z kopru czy czegos tam na kolkę dla maluszków. Nie znam się zupełnie i nie wiem czy coś trzeba kupić tak na wszelki wypadek
A jakie termometry polecacie?? Wiadomo warto kupic cos porzadnego ale te cenybo zwykły elektroniczny się nie nadaje chyba dla maluszka
![]()
Herbatke laktacyjną kupię jak bede miała problem z pokarmem ;-) co mam nadzieje nie nastąpi hihi herbatek na kolki też nie kupuje teraz bo wszystko wyjdzie w praniu że tak powiem;-)Dziewczyny a zabezpieczacie się w jakieś herbatki laktacyjne albo herbatki z kopru czy czegos tam na kolkę dla maluszków. Nie znam się zupełnie i nie wiem czy coś trzeba kupić tak na wszelki wypadek
A jakie termometry polecacie?? Wiadomo warto kupic cos porzadnego ale te cenybo zwykły elektroniczny się nie nadaje chyba dla maluszka
![]()

Ni hu hu...
Tylko myślałam,że lepiej mieć więcej takich małych rzeczy...ale może się myliłam;-)

bo wyrosła nim z pawlacza ściągnęliśmy