reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ag niestety nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia zależy wszystko od lekarzy ja wraz z mamą prowadze z nimi batalie od poczatku roku odkad dowiedziala sie ze ma raka piersi... Takie cuda sie dzieja ze niewierze nieraz w to co mowia domnie jest juz po operacjii i radioterapi miala ponowny tomograf i wyszlo cos na watrobi i w sutku od wczoraj lezy w szpitalu dzis ma ponowny tomograf ale tylko brzucha klatki piersiowej juz jej nie zrobia mimoze ma nanie skierowanie ale dlaczego onkolog kazal ponowna tomografie robic jak mial wyniki z przed tygodnia zamiast biopsje od razu tego tez nie moge zrozumiec....Co do synka wiem kochana wszystkie dzieciaczki sa piekne i cudowne dzieki nim tylko mam chec do zycia jeszcze a dumna z niego bylam ze az łzy leciały same ..

reklama
ag zapomnialam dopisac wez od lekarza prowadzacego numer do narodowego funduszu zdrowia i powiedz ze chcesz sie z nimi skontaktowac w sprawie dziadka , u nas zawsze dzialalo na zeczy nierozwiazywalne co do terminow operacjii

smutnamama przystojniaczek, no no :-) i współczuję choroby mamy, trzymaj się dzielnie!

Ag - KrK 89 jej...ten szpital, tzn. personel jest straszny...czasem mam wrażenie, że szpitale zamiast leczyć dobijają...a oddziały urazowe i dla przewlekle chorych i starszych, to już w ogóle:-( Ja trzymam kciuki za dziadka, będzie dobrze:tak:

doberek

Ja do 9 pospalam,mlody na 10 do szkoly,wiec luzik...
Teraz kawa i kompik:)))

mamusia brawa dla synka:))

awunia ja kupilam kozaki za 20zł..i przelatam na penwno zime...

vici dzisiaj lepiej.....??

anaska ja nie pomoge,przejelam lodowke po babci,a wczensiej mialam samsunga...

cayoka powiem ci ja ide na badania do wc i od razu sikam,,nawet nie czekam,hee

vici ja czekam na fotyy dla malucha kacika jego..ze juz 30stego...:szok:

tigi ja nosze juz od dawna takie sportowe bezszwowe...na gorze jak koszulka na ramiaczkach wygladaja...i sa mega wygodne...

agkrk skad ja to znam....wspolczuej,oby bylo ok z dziadkiem i zrobili to co trzeba...

smutna nono co za przystojniak super....

Mamaktosia ja też mam eco bubbles i ostatnio nawet płaszcze wyprałam - super wyszło! Nie musze do pralni nawet oddawać eleganckiego płaszcza męża.

Magdalena z tego co wiem, to masaż krocza zaczyna się od 34tc, bo zbyt intensywny może pobudzić do porodu. W każdym razie najbezpieczniej jest od 36tc zwykłą oliwą z oliwek :)

Warszawianki co z naszym spotkaniem?

smutnamama fajnego masz przystojniaka :yes:
Ag KrK kurcze kiepsko i nawet nie wyjasniaja co i jak :eek:
Koralikowa ja 30 ide sie tylko zameldowac,wypelnic dokumenty i chyba rozmowa z anestezjologiem ktg tez tam beda robili.Tu lubia byc przygotowani ze wszystkm ja i tak mam pozno bo we Wiedniu zameldowac sie trzeba w szpitalu do 14tc :szok:

Temat lodowek no coz moja mama ma polar i jest zadowolona i to juz kupe lat ja mam z kolei privileg-typowa katalogowa firma z quelle ale ja w miare zadowolona jestem.W miare bo jednak mala :-( Mowilam jak kupowalismy,ze chce taka ponad 188 cm ale maz stwierdzil,ze nie trzeba.Wtedy w mieszkaniu mielismy jeszcza mala lodowke pod blatem no ale ona tam zostala i teraz mam mamlo miejsca choc niby ma 176 wysokosci 3 normalne polki i 2 szuflady niskiej temp ktore sa super na miesa,wedliny, warzywa i owoce.Teraz sie rozgladam za seid by seid albo sama chlodziarka-mam osobna zamrazalke w piwnicy.No ale co do kupna to pewnie jakos latem jak zacznie sie gotowanie dla najmlodszego bo wtedy na bank sie nie pomieszcze ze wszystkim :szok: Victorowi w wiekszosci gotowalam wszystko sama a sloiczki byly tylko rezerwa.

Koralikowa fajna cena, u nas ciężko tanio coś znaleźć, ale też kupię teraz tańsze butki, bo nie zanosi się, żebym przez zime często wychodziła, a mam jeszcze buty z poprzedniego sezonu i wolę zainwestować w płaszczyk zimowy więcej:tak:

vici zazdroszczę wcześniejszej wizyty w szpitalu, u nas nie ma możliwości się tak umówić, ja ustalam z lekarzem wszystko, a większość rzeczy ustalanych jest dopiero w dniu porodu...zobaczymy co mi na wizycie powie i na usg :tak:

oo, lodówki:D my mamy lodówkę amica o 2,5 roku i też sobie chwalimy. taniutka jak cienki barszczyk, a działa pięknie. jedyny minus taki, że akurat w naszej nie można osobno rozmrozić zamrażalnika i trzeba całą lodówkę <bośmy kupowali za forsę właściciela mieszkania wynajmowanego i w związku z tym musieliśmy kupić tańszą niżbyśmy chcieli - z myślą, że dla siebie kupimy lepszą;-)>, ale w samej lodówce lód się w ogóle nie zbiera, chłodzi aż miło i to ustawiona na niski poziom chłodzenia. rewelacja - żarcie bardzo długo świeże i fajne:-)

a co do staników - dziewczyny, ja bym sobie chętnie kupiła sportowy, ale rozmiaru nie dostałam nigdzie:/ na razie mam taki bezrozmiarowy, ale jest beznadziejny, nadaje się tylko do spania:/ w ogóle mam problem z kupieniem tego cholernego rozmiaru. ostatnio nawet w 85 H się ledwo zmieściłam:/ z tym, że do tej pory nosiłam takie z fiszbinami. ponawiam pytanie - gdzie kupujecie staniki dla karmiących? w sklepach z bielizną czy w sklepach dla mamuś? w HM jak kiedyś patrzyłam, to też - dziady jedne - numeracji nie mieli:/

reklama
hej, ja zdycham:baffled: nie mam sily nawet siedziec
ostatkiem sil zaprowadzilam dzieci do przedszkola ale ledwo sie doczlapalam do auta spowrotem
mam znowu bole klujace i czeste twardnienia (srednio co 8-10 min) i spuchlam i w ogole ble
dzisiaj na 14 mam wizyte z polozna zobaczymy co powiedza

ide sie dalej polozyc dziewczynki bo chyba pozycja na lewym boku z podkurczona noga najlepiej na mnie /nas dziala.. trzymajta sie :*

Do góry