reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

smutna mama ale przytojniak ;)
Ag KrK biedny dziadek... A może naprawdę muszą zbić ten potas...? Sama w sobie operacja jest już bardziej niebiezpieczna dla osoby w tym wieku... Więc bąxmy dobrej myśli, że może nie robią tego złośliwie! Trzymam kciuki oby tak było!
Magda no właśnie Twoich odpowiedzi brakuje na spotkaniowym wątku :):):) szukaj nas na spotkaniach małych i dużych ;)
Tiluchna jej to kiepsko! Odezwij się koniecznie po wizycie
A ja dziś też pracowicie ;) Wstawiłam kolejne dzieciowe pranko i prasuję ciuszki ;););) Ale głupio się składa takie małe spodenki :)
a w nagrodę jeszcze jem lody czekoladowe ;D

reklama
tak! mi też ciąża rzuca się na mózg! ten brzuch po prostu musi na coś uciskać! nie ma wyjścia! może to te problemy z przepływem krwi i mózg nie jest dotleniony? nie wiem, ale rzuca się na mózg na pewno:D

Tiluchna - ło matko:szok: trzymam kciuki za wizytę :tak: Już niedługo , jakoś się doczołgamy w okolice terminu zobaczysz :tak:. Wiesz co doczytałam w jakiejś mądrej gazecie , że napinania macicy są częściej u kobiet denerwujących , przejmujących się np natłokiem obowiązków i zalecali nospę zastąpić ....melisą lub łagodnymi tabletkami ziołowymi (szyszkachmielu , melisa, rumianek , lipa ) i albo to sugestia , albo prawda , bo od 3 dni piję taką herbatkę ( oczywiście za zgodą gina ) i zeszłam z 5 -6 fenoteroli do 2-3 .... możesz spróbować ....

Ja dziś nie śpię od 3 w nocy ...starałam się usnąć jak mały poszedł do przedszkola , ale remont ....dźwięk wiertarek rozsadzających cegły ....i cięcie steropianu ...jednocześnie na 5 piętrach ... więc czuję się jakby autobus mnie przejechał ...

dziekuje, zadzwonilam i ide teraz do poloznej, przyspieszyla mi wizyte

mamaktosia
- dziekuje :* tyle ze ja od zawsze pije ziolowe herbatki - nic poza tym (no + woda)
ale ja mam swoja rutyne - mam 0.75l kubek z napisem super size ;) i pije rano rumianek, pozniej, miete, pozniej pokrzywe a pozniej melise albo koperkowa na noc (co 2 dzien bo nie mozna za czesto;)
w pracy to sie zawsze ze mnie smiali ze po pierwsze ogromny kubek a po drugie ze ja takie:szok: rzeczy pije - jak dla nich (anglikow) to czarna magia i okropienstwo:sorry:

a o to moj kubek z ktorym sie nie rozstaje od 4 lat :-D

DSCF7929.jpg

a ja innego napoju jak ziolowe herbatki nie przelkne, sokow nie pijam, herbaty zwyklej nie, no kawke rano:tak:

dobra, zbieram sie - trzymajcie kciuki zeby mnie tam za bardzo nie pokluli:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSCF7929.jpg
    DSCF7929.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 40
Tigi co do biustonoszy mam ten sam problem obecnie noszę 80 H z fiszbinami do połowy usztywniany. Chciałam sobie kupić w entliczku taki do karmienia, ale też nie mieli rozmiaru więc doszłam do wniosku, że dam sobie radę z karmieniem w normalnym biustonoszu. Trafiłam do bardzo fajnego sklepu z biustonoszami w domu handlowym Wanda na pierwszym piętrze, mają bardzo duży wybór i dobre ceny.

Dziewczyny co do biustonoszy to ja przy Victorze w normalnym sklepie z bielizna znalazlam ale wtedy mialam 75 dd nie wiem jak z wiekszymi stanikami.
Tiluchna fajnie,ze polozna przyspieszyla wizyte i trzymam kciukaski i ja tez lubie duze kubki :tak::tak:

witam się czwartkowo :)

Ja dzisiaj leniwy dzien miałam rano wyskoczyć na miasto dywan kupic, ale tak mi się nie chciało.. :-) Nie wiem ostatnio mam same takie leniwe dni :) Dzisiaj mnie złapało twardnienie brzucha i duuużo śluzu, ale przeszło mam nadzieje że to normalne w poniedziałek wizyta to podpytam gina :)

-Aia- u nas własnie panuje jakis wirus gardła, mam nadzieje ze mnie nie dopadnie chociaz dzisiaj rano obudzilam sie to tak mnie troche pobolewało, ale odrazu zaaplikowałam sobie domowy syropik z czosnku ;-)

magdalencha - witaj u nas , co do krocza nie pomoge bo nie masuje

Ag-Krk89 - cała służba zdrowia, rece do nich opadaja tylko patrza jak łapowe wziac.. eh :wściekła/y:

tiluchna - trzymaj sie i duzo odpoczywaj !! ;-)

Co do lodówki ja mam Boscha i poki co jestem zadowolona :)

Pozdrawiam , buziaki :)

Tiluchna - daj znać po wizycie :tak:
Tigi - ja też mam problem ze stanikami , noszę 65 lub 70 E z tym że ciążowy ostatnio miałam 75 dd i był dobry bo był z rozciągającej bawełny z . W poniedziałek umówiłam się z babką co likwidowała sklep dziecięcy i ma staniki po 22 zł , majtki po 6 zł , smoczki z canpola po 2,5 i 3 zł , lovli 2 szt za 12 zł i pełno innych , coś czuję że moja dawno już zamknięta lista znowu się otworzy :-D

Nakarmiłam chłopaków , mąż załatwi jeszcze jednego klienta ijedziemy połazić po sklepach imoże na jakiegoś loda :tak: a młody do babci :-D korzystam puki mogę bo 2 ciężkobędzie opchnąć :-D bosze gdyby mnie moja mama słyszała ....

reklama
Do góry