reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
smutnamama podziwiam za wytrwałość i życzę jak najwięcej zdrowia dla mamy ! :tak:
angelika1609 prezent świetny nie ma co :-D

koralikowa ładne imię :)

a ja "zaciskam się" jak mogę, by dotrwać do 37tyg chociaż, dziś spisuję co sobie zabrać do szpitala..

Witam i ja wieczorową porą. Niestety humor nie najlepszy..:-(nie mogę patrzeć już jak dziadzio się męczy..byłam rano z nim ok 3h, później poszłam bo musiałam coś załatwić i coś mnie tknęło żeby iść jeszcze raz i poszłam z mamą i tatą i.. uśmiechnął się do mnie;-) może to głupie ale jak podniosło na duchu!! Mam nadzieję, że jutro lepszy dzień nastanie:tak:
smutnamama trzymam kciuki za mamę!! Nie poddawajcie się! Imię Jaś piękne;-)
angelika dzień jeszcze się nie skończył:happy: szukaj jeszcze niespodzianek:tak:
mamuśka niestety, spałam tylko 3 h łącznie, ale teraz zwalam to na nerwy.. szkoda, że w naszym stanie nie wolno tabletek na sen brać..

AgKrK mam nadzieję, ze dziadek będzie miał co raz więcej lepszych dni i co raz częściej będzie się uśmiechał ;)
angelika no pewnie tak, ale tak czy siak na pewno się starał ;););)
cayoka trzymaj się i na pewno wytrzymasz ;)

Cosiek- nie czułam w ogóle, że mam cukrzycę:/ dopiero uwierzyłam jak pierwszy raz zmierzyłam sobie poziom cukru po posiłku, w domu....masakra. A badanie robiłąm mega późno, bo wcześniej 2 tygodnie byłam chora i nie chciałam, żeby wyniki były jakkolwiek zafałszowane. Także dietę zaczęłam dopiero w weekend i mam nadzieję, że maluch ma się dobrze mimo wszystko:crazy: Kurde nie miałam tego cholerstwa z Filipem, jestem złaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Koralikowa, Vici- ja w ogóle nie prasuje...ewentualnie jak już coś potrzebuję ubrać, jakąś sukienkę czy coś. Znam osoby, które prasują wszystko, nawet gacie i ręczniki. To jest chore. Jak ja bym miała tak prasować to nie wiem czy starczyłoby mi czasu na sen...Już teraz porządki, Filip, obiady, zakupy, obrobienie siebie, lekcje, lekarze i inne sprawy zajmują mi tyle czasu, ze ledwo zipię:p

smutna ja sie dopiero obudzilam ze ty masz 3 chlopcow i bedzie 4....wow...ja zycze ci babeczki kochana...
a jak z menem,,cos gadacie,przejmuje sie dziecmi,,ciaza??

angelika czytalam super:)))

awunia dziekuje...oj nie moglam wybrac,nic mi sie nie podobalo....echh w koncu,,sie balam ze jak wczesniej urodze to dziecko bedzie bezimienne...

cayoka dzieki,zaciskaj kochana....

mamuska dzieki za odp:)))...czasem dobrze jest sie wygadac...

agkrk na pewno bedzie lepszy kochana..skoro dziadzio sie usmiecha,,to super...

pauletko ja tak samo jak ty..jak musze ubrac to prasuje,,ale czesto wybieram rzeczy ktorych nie trzeba prasowac,ale czasem sila wyzsza,,heee

Dostalam dzisiaj paczke od kolezanki z BB z ciuszkami,recznikiem,,normalnie jestem w szoku ciezkim...tak fajnie mi sie na serduszku zrobilo....

reklama
Witam was z samego ranca i dziekuje za slowa otuchy .....Ja wczoraj z maluchami wieczorem u lekarza wyladowalam ospa nam sie przyplatala teraz , i trzeba bedzi w domku siedziec tyle dobrze ze najstarszy juz mial i tyle odpoczne co pojdzie do szkoly :-):-) Choc tez juz mnie denerwuje nauczycielka jego bo ma dzien w dzien uwagi a to nie jego wina ze jest nadpobudliwy i nie moze w miejscu cicho usiedziec wybieralam dla niego szkole dlugo i w tej co jest zapewniali mnie ze dadza sobie rade ze maja odpowiednio przeszkolona kadre itd Wiec tez powinni dac sobie troche na wstrzymanie skoro wiedza ze jest taki a nie inny a tak on sie denerwuje uwagami stresuje ...
Ide prasowac mu koszule bo dzis zdiecia w szkole maja i zazyczyl sobie isc na elegancko :tak:

Do góry