reklama
ach no i sie zdenerwowalam dzis troche bo kupilam skoczka SKOCZEK ++ HUŚTAWKA ++ TYGRYSEK ++ NOWOŚĆ (865163501) - Aukcje internetowe Allegro sie okazalo ze nie moge zamontowac do futryny

bede musiala cos wymyslec
mogli napisac ze nie na wszystkie futryny pasuje

dzien doberek!!:-)
Ja wlasnie wrocilam z Dublina bo bylam Kacperkowi zalatwiac paszport. Zmeczona jestem jak nigdy! Jednak taka podroz to meczy (ok. 200 km w jedna strone).
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien

:-):-):-):-):-) Moj grubanio

fresh83
wejdz w : forum-testy (na samym dole to jest)- i tam masz watek "jak wstawic suwaczek w profilu+ testy". Tam masz wszystko opisame co i jak. Ja robilam wedlug tego i mi sie udalo:-)
A co do szczepionki to ja ide za tydzien na pierwsza i zobaczymy czy moj facet bedzie taki dzielny:-) jak on zacznie plakac to ja chyba tez z zalu, ze go to boli:-(
Ja wlasnie wrocilam z Dublina bo bylam Kacperkowi zalatwiac paszport. Zmeczona jestem jak nigdy! Jednak taka podroz to meczy (ok. 200 km w jedna strone).
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien

fresh83
wejdz w : forum-testy (na samym dole to jest)- i tam masz watek "jak wstawic suwaczek w profilu+ testy". Tam masz wszystko opisame co i jak. Ja robilam wedlug tego i mi sie udalo:-)
A co do szczepionki to ja ide za tydzien na pierwsza i zobaczymy czy moj facet bedzie taki dzielny:-) jak on zacznie plakac to ja chyba tez z zalu, ze go to boli:-(
dyta13
Mama kwietniowa 2009
Cześć dziewczyny!To i ja może dołącze do Was
Mój synuś z 30 kwietnia 2009 Pozdrawiam gorąco i służę pomocą

dyta13
Mama kwietniowa 2009
Cześć dziewczynki! Straszna cisza na naszym forum,chyba każda niunią swoją zjęta:-) Ja mam dziasij mąża w domu,tak więc mam w końcu troszeczkę więcej czasu dla siebiedzien doberek!!:-)
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien:-):-):-):-):-) Moj grubanio
fresh83

fresh83 sorry,ze tak na wstępie cię strasze,ale jeśli chodzi o ten skoczek to wcale nie jest dobre na nóżkiach no i sie zdenerwowalam dzis troche bo kupilam skoczka SKOCZEK ++ HUŚTAWKA ++ TYGRYSEK ++ NOWOŚĆ (865163501) - Aukcje internetowe Allegro sie okazalo ze nie moge zamontowac do futrynybede musiala cos wymyslec
mogli napisac ze nie na wszystkie futryny pasuje
![]()

reklama