reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
dzien doberek!!:-)
Ja wlasnie wrocilam z Dublina bo bylam Kacperkowi zalatwiac paszport. Zmeczona jestem jak nigdy! Jednak taka podroz to meczy (ok. 200 km w jedna strone).
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-) Moj grubanio:biggrin2::biggrin2:

fresh83
wejdz w : forum-testy (na samym dole to jest)- i tam masz watek "jak wstawic suwaczek w profilu+ testy". Tam masz wszystko opisame co i jak. Ja robilam wedlug tego i mi sie udalo:-)

A co do szczepionki to ja ide za tydzien na pierwsza i zobaczymy czy moj facet bedzie taki dzielny:-) jak on zacznie plakac to ja chyba tez z zalu, ze go to boli:-(

dzien doberek!!:-)
Ja wlasnie wrocilam z Dublina bo bylam Kacperkowi zalatwiac paszport. Zmeczona jestem jak nigdy! Jednak taka podroz to meczy (ok. 200 km w jedna strone).
No a u lekarza to moj Szanowny Pan Kacper wazy 6300 majac 8 tyg i 1 dzien:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-) Moj grubanio:biggrin2::biggrin2:

fresh83
wejdz w : forum-testy (na samym dole to jest)- i tam masz watek "jak wstawic suwaczek w profilu+ testy". Tam masz wszystko opisame co i jak. Ja robilam wedlug tego i mi sie udalo:-)

A co do szczepionki to ja ide za tydzien na pierwsza i zobaczymy czy moj facet bedzie taki dzielny:-) jak on zacznie plakac to ja chyba tez z zalu, ze go to boli:-(
Cześć dziewczynki! Straszna cisza na naszym forum,chyba każda niunią swoją zjęta:-) Ja mam dziasij mąża w domu,tak więc mam w końcu troszeczkę więcej czasu dla siebie:cool: Aaniaa co do szczepienia maluszka to pierwsza zawsze najgorsza!!!Aż sie łezka zakręci gdy widzisz jak wbijają igłę w tak delikatną skórkę twojego maleństwa.Ale to w końcu dla jego dobra:tak:Najważniejsze aby nie gorączkował długo później,bo mój Dominik to po ost.czyli jak miał 6mies. przez 3 doby jak tylko lekarstwo przestało działać non stop miał 39-39,5 stopni gorączki.Już od zmysłów odchodziłam,strasznie się omęczyło moje biedactwo,ale to podobno normalne:confused: A wogóle to chciałam zapytać jak długo na zielonej wyspie już jesteś?
ach no i sie zdenerwowalam dzis troche bo kupilam skoczka SKOCZEK ++ HUŚTAWKA ++ TYGRYSEK ++ NOWOŚĆ (865163501) - Aukcje internetowe Allegro sie okazalo ze nie moge zamontowac do futryny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bede musiala cos wymyslec:hmm:mogli napisac ze nie na wszystkie futryny pasuje:blink:
fresh83 sorry,ze tak na wstępie cię strasze,ale jeśli chodzi o ten skoczek to wcale nie jest dobre na nóżki:no: Może ja troche przewrażliwiona jestem,bo mój mały miał dysplazje bioderek i przez 12 tyg.musiał nosić usztywniacz na nogach.W każdym bądź razie także posiadaliśmy coś takiego(prezent od chrzesnej:-))i pytałam lekarza czy może z tego korzystać.Powiedział,ze to raczej rozwojowi nóżek nie służy,tak więc wogóle tego nie używałam.Szkoda,żeby twoje maleństwo cos nie tak później z nóżkami miało:sorry2:To tylko moja opinia,zrobisz jak uważach;-) Pozdrawiam

reklama
dyta13 dzieki za ostrzezenie, w ogole nie mialam pojecia ze taka zabawka zamiast sprawiac radosc szkodzi:baffled: trudno rozgladniemy sie za inna zabawka.:hmm:moze jakas hustawka/?? to chyba nie szkodzi:confused:

Do góry