reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

dyta13 a powiedz mi ten skoczek dla zadnego dziecka nie jest bezpieczny czy tylko dla najmlodszych???:confused: bo w sumie jest do 25 kg. moze sie nam jeszcze kiedys przydac czy darowac sobie ja na zawsze??? pozdrawiam!!!

reklama
dyta13 a powiedz mi ten skoczek dla zadnego dziecka nie jest bezpieczny czy tylko dla najmlodszych???:confused: bo w sumie jest do 25 kg. moze sie nam jeszcze kiedys przydac czy darowac sobie ja na zawsze??? pozdrawiam!!!
Wiesz co dokładnie to ci nie powiem.....Na pewno czym młodsze dziecko tym bardziej ma wszystko delikatniejsze i niedokładnie rozwinięte.Może spytaj swojego lekarza jak będziesz co o tym sądzi i czy coś słyszal na ten temat?!Pozdrawiam;)

Witam witam!!:-)
Kurde ostatnio wszyscy w domu chorzy jestesmy... smarkate lata nastaly. Tak fajnie na dworze, bialo, a tu w domu siedziec trzeba i sie kurowac. Podejrzewam ze suche powietrze w domu podkreca ta chorobe i dlatego nie chce nam przechodzic. Juz mokre reczniki na grzejnikach zostawiam ale to malo daje, i tak w domu nie ma czym oddychac. Chyba musze jakis nawilzac powietrza kupic. A moze znacie inne sposoby na nawilzenie powietrza???

dyta13 3 lata temu przyjechalam na wakacje tylko pracowac, 2 lata temu tez tylko na wakacje pracowac, a w zeszlym roku jak przyjechalam to juz zostalam i tu urodzilam:-) A ty dlugo jestes na wyspach???

fresh83 Slyszlalam o szkodliwosci chodzikow dla dzeci, a taka chustawka jest bardzo przyblizona do chodzika wiec moze szkodzic. Ale z drugiej strony co teraz nie jest szkodliwe???? Mi sie wydaje ze ja bym na twoim miejscu uzywala tej chustawki ale w granicach rozsadku. Nie zeby dziecko caly dzien siedzialo w tym ale jak godzienkie dziennie w tym sie pobawi to mysle ze nic mu nie bedzie. Jezeli nojemu Kacperkowi kiedys bedzie podobalo sie chodzenie w chodziczku albo taka chustawka to tez mu kupie ale nie pozwole za dlugo tam jezdzic. Takie jest moje zdanie.

Zycze milego dzionka!:-):-):-):-) Pozniej tu jescze zagladne:tak::-)

aaniaa ja zawieszam na kaloryfery pojemniki z woda;-)i co jakis czas uzupelniam a dodatkowo wpuszczam pare kropel "inhalolu" taki specyfik do inhalacji lepiej sie oddycha;-)

Witam kochane!widze,ze tu mozna pogadac z mamuskami nie tylko z Polski,my mieszkamy w Inverness, polnocna Szkocja!! ja mam na imie Asia ,moj synek Macius ,ma teraz prawie 8 miesiecy. jeszcze raz witam i mam nadziej,ze przygarniecie kolejnego kropka :)

Witam kochane!widze,ze tu mozna pogadac z mamuskami nie tylko z Polski,my mieszkamy w Inverness, polnocna Szkocja!! ja mam na imie Asia ,moj synek Macius ,ma teraz prawie 8 miesiecy. jeszcze raz witam i mam nadziej,ze przygarniecie kolejnego kropka :)
serdecznie witamy na naszym forum!!!!!!:-):-):-)

reklama
Do góry