reklama
dyta13
Mama kwietniowa 2009
Wiesz co dokładnie to ci nie powiem.....Na pewno czym młodsze dziecko tym bardziej ma wszystko delikatniejsze i niedokładnie rozwinięte.Może spytaj swojego lekarza jak będziesz co o tym sądzi i czy coś słyszal na ten temat?!Pozdrawiamdyta13 a powiedz mi ten skoczek dla zadnego dziecka nie jest bezpieczny czy tylko dla najmlodszych???bo w sumie jest do 25 kg. moze sie nam jeszcze kiedys przydac czy darowac sobie ja na zawsze??? pozdrawiam!!!
Witam witam!!:-)
Kurde ostatnio wszyscy w domu chorzy jestesmy... smarkate lata nastaly. Tak fajnie na dworze, bialo, a tu w domu siedziec trzeba i sie kurowac. Podejrzewam ze suche powietrze w domu podkreca ta chorobe i dlatego nie chce nam przechodzic. Juz mokre reczniki na grzejnikach zostawiam ale to malo daje, i tak w domu nie ma czym oddychac. Chyba musze jakis nawilzac powietrza kupic. A moze znacie inne sposoby na nawilzenie powietrza???
dyta13 3 lata temu przyjechalam na wakacje tylko pracowac, 2 lata temu tez tylko na wakacje pracowac, a w zeszlym roku jak przyjechalam to juz zostalam i tu urodzilam:-) A ty dlugo jestes na wyspach???
fresh83 Slyszlalam o szkodliwosci chodzikow dla dzeci, a taka chustawka jest bardzo przyblizona do chodzika wiec moze szkodzic. Ale z drugiej strony co teraz nie jest szkodliwe???? Mi sie wydaje ze ja bym na twoim miejscu uzywala tej chustawki ale w granicach rozsadku. Nie zeby dziecko caly dzien siedzialo w tym ale jak godzienkie dziennie w tym sie pobawi to mysle ze nic mu nie bedzie. Jezeli nojemu Kacperkowi kiedys bedzie podobalo sie chodzenie w chodziczku albo taka chustawka to tez mu kupie ale nie pozwole za dlugo tam jezdzic. Takie jest moje zdanie.
Zycze milego dzionka!:-):-):-):-) Pozniej tu jescze zagladne
:-)
Kurde ostatnio wszyscy w domu chorzy jestesmy... smarkate lata nastaly. Tak fajnie na dworze, bialo, a tu w domu siedziec trzeba i sie kurowac. Podejrzewam ze suche powietrze w domu podkreca ta chorobe i dlatego nie chce nam przechodzic. Juz mokre reczniki na grzejnikach zostawiam ale to malo daje, i tak w domu nie ma czym oddychac. Chyba musze jakis nawilzac powietrza kupic. A moze znacie inne sposoby na nawilzenie powietrza???
dyta13 3 lata temu przyjechalam na wakacje tylko pracowac, 2 lata temu tez tylko na wakacje pracowac, a w zeszlym roku jak przyjechalam to juz zostalam i tu urodzilam:-) A ty dlugo jestes na wyspach???
fresh83 Slyszlalam o szkodliwosci chodzikow dla dzeci, a taka chustawka jest bardzo przyblizona do chodzika wiec moze szkodzic. Ale z drugiej strony co teraz nie jest szkodliwe???? Mi sie wydaje ze ja bym na twoim miejscu uzywala tej chustawki ale w granicach rozsadku. Nie zeby dziecko caly dzien siedzialo w tym ale jak godzienkie dziennie w tym sie pobawi to mysle ze nic mu nie bedzie. Jezeli nojemu Kacperkowi kiedys bedzie podobalo sie chodzenie w chodziczku albo taka chustawka to tez mu kupie ale nie pozwole za dlugo tam jezdzic. Takie jest moje zdanie.
Zycze milego dzionka!:-):-):-):-) Pozniej tu jescze zagladne

dyta13
Mama kwietniowa 2009
Cześć dziewczyny! Dziasi jmam małe urwanie głowy,bo Dominika z butelki mleczka uczę pićdyta13 A gdzie lezy swords? Bo nie kojarze tej miejscowowci?? To jest irl polnocna???
dyta13
Mama kwietniowa 2009
A sorry,Swords leży na północ od Dublina.A w Irlandii już przeszło 4 lata jestem.Pozdrawiam....Cześć dziewczyny! Dziasi jmam małe urwanie głowy,bo Dominika z butelki mleczka uczę pićPoza cyckiem to dziecko świata nie widzi,a mi już sił brak.....
honda
majowa mama 2009
Witam kochane!widze,ze tu mozna pogadac z mamuskami nie tylko z Polski,my mieszkamy w Inverness, polnocna Szkocja!! ja mam na imie Asia ,moj synek Macius ,ma teraz prawie 8 miesiecy. jeszcze raz witam i mam nadziej,ze przygarniecie kolejnego kropka 
serdecznie witamy na naszym forum!!!!!!:-):-):-)Witam kochane!widze,ze tu mozna pogadac z mamuskami nie tylko z Polski,my mieszkamy w Inverness, polnocna Szkocja!! ja mam na imie Asia ,moj synek Macius ,ma teraz prawie 8 miesiecy. jeszcze raz witam i mam nadziej,ze przygarniecie kolejnego kropka![]()
reklama
dyta13
Mama kwietniowa 2009
I ja WITAM SERDECZNIEWitam kochane!widze,ze tu mozna pogadac z mamuskami nie tylko z Polski,my mieszkamy w Inverness, polnocna Szkocja!! ja mam na imie Asia ,moj synek Macius ,ma teraz prawie 8 miesiecy. jeszcze raz witam i mam nadziej,ze przygarniecie kolejnego kropka![]()