Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz 100% rację!!!:-) Wiem, że to trudne, ale ja dopiero jak wyluzowałam to zaszłam i tego Tobie i wszystkim staraczkom życzę:-)W każdym razie mam nadzieję, że nam wszystkim sie wkrótce uda tylko trzeba wziąć na luz, bo te całe problemy z zajściem zaczynają się w głowie;-)
hej dziewczyny ja z mezem staram sie 4 rok maz ma zle wyniki nasienia ale byl ui urologa i mial zylaki na jadrze zrobili mu opoeracje bo lekarz powiedzial ze to jest przyczyna zlych wynikow wiec mam nadzieje ja mialam wysoko prolaktyne ale wynik juz mam w normie wiec morze poradzcie co jeszcze moge zrobic mam jeszcze jeden jejnik niedrozny jest na to ratunek
Obyś miała racje , za kilka dnie powtórkaWitaj Moniko)) Starych weteranek chyba teraz nie ma wiec ja pogospodarze troche
))
Jestem pewna ze przyjma cie tak cieplo jak mnie!!!
Powodzenia w staraniach (powtorz test za kilka dni u mnie dlugo, dlugo nie bylo 2 kresek a juz bylam w ciazy! GLOWA DO GORY!!!