• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja juz po jedzonku tak sie zle poczulam ze moja tesciowa z tesciem mnie zawiezli na to badanie chcoc sie wzbranialam no ale ze nie mialam nic do powiedzenia to pojechalismy wszyscy dalej sie czuej do dupy.Maggie fajnie ze juz kupilas wozio:)no i albumik bardzo ladny:) no i pochwal sie pojazdem jaki kolorek?

WITAM:-)
Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:
to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)
głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)
Madziu - czy jesteś zadowolona z Twojego bujaczka? Czegoś Ci w nim brakuje/coś Cie wkurza? Mam sobie wybrać jaki chce i zastanawiam się czy szperać i szukać czy sobie taki wziąć.
p.s. Jutro M. jedzie odebrać łóźeczko ;-)
no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostało:tak:
Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać
no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)
odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą:tak:

Heh ja w grudniu kończe 23 latka jest ktoś tak jak ja:zawstydzona/y::rofl2:

WITAM:-)

to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)

głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)

no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostało:tak:

no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)

odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą:tak:

Heh ja w grudniu kończe 23 latka jest ktoś tak jak ja:zawstydzona/y::rofl2:
Dziękujemy za głosiki:tak:
Ojj ja przy Was dziewczynki to na prawde jestem babcia:-D:-D

Justyś - dziś raczej kiepski dzionek będziesz miała po tej glukozie.

A wózio dokładnie taki: wózio.png srednio mi się to podwozie wizualnie podoba ale wygrała wygoda i dobro Kluska. :tak:To podobno jedyny wózek na rynku na pasach i ze skretnymi kołami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry