Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maggie fajnie że kupiłaś wózek i album ładniutki!bedzie pamiatka

Wreszcie z głowy.miałam ten sam dylemat i wybrałam pierwszy który mi się spodobał wcześniej.Ja właśnie szukam i nie wiem który bo kilka mi sie podoba:-)
:-) Może coś wybiore;-)miałam ten sam dylemat i wybrałam pierwszy który mi się spodobał wcześniej.
z wózkiem było to samo (już nawet kolor chciałam zmieniać)
to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzeniaByło fantastycznie!!
Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc
Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem
z taką śliczną lalą
nawet łóżeczko itp
Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam
I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp
![]()
głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)Tak tak tak)
no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostałoMadziu - czy jesteś zadowolona z Twojego bujaczka? Czegoś Ci w nim brakuje/coś Cie wkurza? Mam sobie wybrać jaki chce i zastanawiam się czy szperać i szukać czy sobie taki wziąć.
p.s. Jutro M. jedzie odebrać łóźeczko ;-)

no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać
odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą

Dziękujemy za głosikiWITAM:-)
to super że tak sie podoba tobie na szkole rodzenia:-)
głosiki także oddałam i patrze tak że naprawde super w góre jedzie:-)
no to super:-)ja też juz mam wszystko(dużo po pierwszym synku co nie miałam aż tyle do kupienia)co jeszcze duperelków pare zostało
no szkoda ale odbijecie sobie już jak bedzie odpicowane autko:-)
odrazu powiem że wygladasz mi na młodszą
Heh ja w grudniu kończe 23 latka jest ktoś tak jak ja![]()

Maggie super wózeczekJustyś - dziś raczej kiepski dzionek będziesz miała po tej glukozie.
A wózio dokładnie taki: Zobacz załącznik 183462 srednio mi się to podwozie wizualnie podoba ale wygrała wygoda i dobro Kluska.![]()