agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Tak Kinga słyszałam że to badanie daje w 100% pewność i bardzo dobrze że idziesz na to badanie wtedy będziesz dokładnie wiedziała co i jak :-) I ja nadal 3 mam kciuki !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
damy radę trzymam za nas kciuki i wieżę że się uda, baaaa musi 

Wydaje mi się że takCzy trzeba być naczczo na takim badaniu?
:-)Kroptusia a kiedy pochwaliłaś się rodzinie mówiąc o ciąży?
\ja mam wizytę jutro o 17.40 u gina zobaczymy co powiem.
Chyba pojadę też na betę. Czy trzeba być naczczo na takim badaniu?
dla beta HCG nie ma znaczenia na czczo czy nie, wynik będzie ten sam.ja mam wizytę jutro o 17.40 u gina zobaczymy co powiem.
Chyba pojadę też na betę. Czy trzeba być naczczo na takim badaniu?
w tym cyklu mimo że przytulanki co dwa dni chyba nie trafiliśmy... dwa tygodnie przed miesiączką zazwyczaj jest owulka więc dokładnie w święta u rodziny grrrrrrrr... ciężko o prokreację w pokoju razem z matką i bratemnajbardziej mnie denerwuje że wszystkie wokół "wpadają" a jak ktoś się stara to nie wychodzi.. to niesprawiedliwe
![]()
no własnie... dlatego chce być pewna na 100% bo jak narazie nie jestem do puki @ nei ma. zrobie usg i wtedy zdecydujeBardzo mi przykroA ile Ci ta beta wyszla
?? moze owu sie mocno przesunela sama nie wiem ... ciezko teraz juz powiedziec. Ale usg jest dobre, wyjasni wszystko nie zeby Cie nakrecac ale slyszalam ze dziewczyny dostawaly na wywolanie, czekaly, szly do innego i bylo cos widac....nim wezmiesz lepiej idz jeszcze na to usg a ile ta beta