Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marzenixx no właśnie w tym cyklu muszę się zapisać na monitoring, nigdy jeszcze nie byłam, Ty zapisywałas się od razu n kilka wizyt co parę dni?
dzis i jutro czyli mowil o piatku i sobocie, no i powinnam pojsc jescze 3 raz sprawdzic czy pęk pecherzyk ale sie nie zapisalam nie wiem czemu:-( zupelnie zapomnialam ze trzeba isc 3 raz a gin nic nie powiedzial tylo kazal przyjsc jak @ nie przyjdzie
ale i tak uwazam ze warto bo dziei temu sie dowiedzialam ze mam tak wczesnie owulke a sadzilam ze jest miedzy 15-19 dc
a jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans
tzn ja wiedzialam ze mam isc w 8dc jesli chce na monitoring bo rok temu mi to gin powiedzial ale wtedy zrezygnowalismy ze staranek bo slub i zmiana pracy i takie tam... a testuje 2-go lutego bądz 4-goMarzenixx to dobrze że tak się wszystko zgrało i od razu załapałaś się na monitoring :-) trudno że nie poszłas sprawdzić czy pęcherzyk pekł, może akurat się udało i nie ma czego żałowaća jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans
![]()
A kiedy testujesz w takim razie?
jakos kolo tego bo zawsze mialam 31-dniowe cykle a teraz mialam 29 dc wiec suwaczek zmienilam , patrzac na owulke zgadzaloby sie ze sie przestawil i mam krotszy cykl.. no ale zobaczymy
a ty pyszczku kiedy?pewnie!!!Heheh, ja testuję 1-go lutego :-) Więc Marzenixx ja będę za Ciebie trzymac kciuki, a Ty za mnie trzymaj, oki??:-):-):-);-)

w lutym napewno bedzie wysyp fasolek!!!

ale dla pewności kupiłam dwa kolejne, zrobiłam jeden za kilka dni i był negatywny
a potem przyszła @ więc kolejnego testu juz ne robiłam, czeka do 1go lutego