reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Marzenixx no właśnie w tym cyklu muszę się zapisać na monitoring, nigdy jeszcze nie byłam, Ty zapisywałas się od razu n kilka wizyt co parę dni?
nie kochana, ja poszlam poprostu do ginka w 8dc i powiedzialam ze przyszlam sie zbadac ogolnie i na monitoring bo chce dzidziusia i takie tam

Marzenixx to dobrze że tak się wszystko zgrało i od razu załapałaś się na monitoring :-) trudno że nie poszłas sprawdzić czy pęcherzyk pekł, może akurat się udało i nie ma czego żałować
a jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans
A kiedy testujesz w takim razie?

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
tzn ja wiedzialam ze mam isc w 8dc jesli chce na monitoring bo rok temu mi to gin powiedzial ale wtedy zrezygnowalismy ze staranek bo slub i zmiana pracy i takie tam... a testuje 2-go lutego bądz 4-goMarzenixx to dobrze że tak się wszystko zgrało i od razu załapałaś się na monitoring :-) trudno że nie poszłas sprawdzić czy pęcherzyk pekł, może akurat się udało i nie ma czego żałowaća jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans
![]()

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
pewnie!!!Heheh, ja testuję 1-go lutego :-) Więc Marzenixx ja będę za Ciebie trzymac kciuki, a Ty za mnie trzymaj, oki??:-):-):-);-)

ja sobie obiecalam ze testu nie kupie az @ nie przylezie ale pewnie nie wytrzymam

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja lece do lozeczka bo jutro do pracy trzeba eh... buziaki na dobranoc 
A ja mam już test kupiony, bo został mi z poprzedniego cyklu :-) Wtedy zrobiłam test po terminie @ i wyszła mi druga blada kreska
ale dla pewności kupiłam dwa kolejne, zrobiłam jeden za kilka dni i był negatywny
a potem przyszła @ więc kolejnego testu juz ne robiłam, czeka do 1go lutego 
Oby był wysyp fasolek, oby!!!:-):-):-)

Oby był wysyp fasolek, oby!!!:-):-):-)
no proszę Pyszczek a Ty gdzie się szwędasz
:-):-):-):-):-):-)hehe też wpadłam zobaczyć co słychać u mamusiek:-):-) Ninonka czekam na wyniki betki kochana:-)
Maggie mam nowy przepis, ale jak jutro przetestuję i będzie dobre to wkleję:-):-):-)

Maggie mam nowy przepis, ale jak jutro przetestuję i będzie dobre to wkleję:-):-):-)
reklama
no dziewczyny, jeszcze przytulanka nie było
zaczytałam sie w watpku starania i wątpliwosci zajelo mi to prawie 2 godzinki hehe
tak rozmawialismy sobie z mezem i podjelismy decyzje, ze jak juz wyrztymalismy 9 dni bez sexu to jeszcze pare dni nic sie nie stanie, a przynajmniej przetestujemy tą metodę wstrzemiezliwości sexualnej
w 13 dc w czwartek juz spokojnie mozemy zrobic przytulanko , ja mam owulke przewaznie w 15 dc, wiec 4 dni jeszcze wytrzymamy 
tak rozmawialismy sobie z mezem i podjelismy decyzje, ze jak juz wyrztymalismy 9 dni bez sexu to jeszcze pare dni nic sie nie stanie, a przynajmniej przetestujemy tą metodę wstrzemiezliwości sexualnej
Podziel się: