reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Marzenixx no właśnie w tym cyklu muszę się zapisać na monitoring, nigdy jeszcze nie byłam, Ty zapisywałas się od razu n kilka wizyt co parę dni?

reklama
Marzenixx no właśnie w tym cyklu muszę się zapisać na monitoring, nigdy jeszcze nie byłam, Ty zapisywałas się od razu n kilka wizyt co parę dni?

nie kochana, ja poszlam poprostu do ginka w 8dc i powiedzialam ze przyszlam sie zbadac ogolnie i na monitoring bo chce dzidziusia i takie tam :) no i zobaczyl ze jest juz jakis pecherzyk i kazal przyjsc w 12dc czyli teraz w piatek i powiedzial ze pecherzyk ma 22mm i mam dzialac :tak:dzis i jutro czyli mowil o piatku i sobocie, no i powinnam pojsc jescze 3 raz sprawdzic czy pęk pecherzyk ale sie nie zapisalam nie wiem czemu:-( zupelnie zapomnialam ze trzeba isc 3 raz a gin nic nie powiedzial tylo kazal przyjsc jak @ nie przyjdzie :tak:ale i tak uwazam ze warto bo dziei temu sie dowiedzialam ze mam tak wczesnie owulke a sadzilam ze jest miedzy 15-19 dc:szok:

Marzenixx to dobrze że tak się wszystko zgrało i od razu załapałaś się na monitoring :-) trudno że nie poszłas sprawdzić czy pęcherzyk pekł, może akurat się udało i nie ma czego żałować :tak: a jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans :eek:
A kiedy testujesz w takim razie?

Marzenixx to dobrze że tak się wszystko zgrało i od razu załapałaś się na monitoring :-) trudno że nie poszłas sprawdzić czy pęcherzyk pekł, może akurat się udało i nie ma czego żałować :tak: a jeśli nie to w następnym cyklu pójdziesz więcej razy ;-) Ja musze się od rzu zapisac na określoną ilość razy, bo do mojego ginka jest masa kobiet i potem z dnia na dzień nie miałabym szans :eek:
A kiedy testujesz w takim razie?
tzn ja wiedzialam ze mam isc w 8dc jesli chce na monitoring bo rok temu mi to gin powiedzial ale wtedy zrezygnowalismy ze staranek bo slub i zmiana pracy i takie tam... a testuje 2-go lutego bądz 4-go :tak:jakos kolo tego bo zawsze mialam 31-dniowe cykle a teraz mialam 29 dc wiec suwaczek zmienilam , patrzac na owulke zgadzaloby sie ze sie przestawil i mam krotszy cykl.. no ale zobaczymy :tak: a ty pyszczku kiedy?

A ja mam już test kupiony, bo został mi z poprzedniego cyklu :-) Wtedy zrobiłam test po terminie @ i wyszła mi druga blada kreska:szok: ale dla pewności kupiłam dwa kolejne, zrobiłam jeden za kilka dni i był negatywny :wściekła/y: a potem przyszła @ więc kolejnego testu juz ne robiłam, czeka do 1go lutego :tak:
Oby był wysyp fasolek, oby!!!:-):-):-)

no proszę Pyszczek a Ty gdzie się szwędasz:-p:-):-):-):-):-):-)hehe też wpadłam zobaczyć co słychać u mamusiek:-):-) Ninonka czekam na wyniki betki kochana:-)
Maggie mam nowy przepis, ale jak jutro przetestuję i będzie dobre to wkleję:-):-):-)

reklama
no dziewczyny, jeszcze przytulanka nie było :) zaczytałam sie w watpku starania i wątpliwosci zajelo mi to prawie 2 godzinki hehe

tak rozmawialismy sobie z mezem i podjelismy decyzje, ze jak juz wyrztymalismy 9 dni bez sexu to jeszcze pare dni nic sie nie stanie, a przynajmniej przetestujemy tą metodę wstrzemiezliwości sexualnej :) w 13 dc w czwartek juz spokojnie mozemy zrobic przytulanko , ja mam owulke przewaznie w 15 dc, wiec 4 dni jeszcze wytrzymamy :)

Do góry