Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

muszę chyba do urologa pójść bo zbyt często to się powtarza
booooooliiiiii:-(a ja trochę pomarudzę... od kilku dni mam ogromniasty ból w krzyżusądziłam, że to mój kręgosłup.... dzisiaj się dowiedziałam co to!!!! znowu cholerny pęcherz moczowy... krew, pieczenie i cholerny ból pleców... wczoraj mój m pół dnia masował moje plecki... kochany
muszę chyba do urologa pójść bo zbyt często to się powtarza
booooooliiiiii:-(

Witam u mnie dalej brak@ biore duphaston od soboty,zobaczymy co bedzie!?to czekanie jest okropnejuz tyle dni na dodatek jeszcze z M uklada mi sie ostatnio coraz gorzej mam juz dosc tego wszystkiego,sorry,za wyzalanie sie ale juz nie daje rady:-(
wszystko będzie dobrze..spróbuj troche sie wyluzować..i nie mysleć tak intensywnie..z doświadczenia wiem, że faceci wysiadaja w pewnym momencie gdy w nas włącza się instynkt macierzyński..odpuść troszke M..i gadaj z nami na forum..a wszystko będzie dobrze..Widzę, że trzeba tutaj zmienić dietę
mocz - nerki - nerki to filtr organizmu - nieodpowiednia dieta - i stąd problemy z pęcherzem![]()