• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja też zagłosowałam ;) Trzymam kciuki za wygraną
Super, głosuj Słońce codziennie i Wy dziewczyny też bo widziałam że naszemu Mateuszkowi już inny chłopaczyna depcze po piętach :tak::tak::tak:

Zwiewałam aż się za mną kurzyło ale na szczęście m budzik mnie obudził:-D i mnie nie dorwały:-D

:-D Ale z Ciebie agentka. Ja to jak już zasne to ze zmęczenia nic mi się nie śni :-)

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta
Sephora - kazda ciaza jest inna i kazda ma inne objawy ;o)
U mnnie zaczelo sie od ostrego bolu w podbrzuszu jaki zazwyczaj mam w pierwszym dniu @ tyle ze ona nie przyszla ;o) Wieczorami maialm "jazdy" w brzuszku jak gdybym miala ostra niestrawnosc -byly tak glosne ze nawet moj M slyszal.
Co wieczor kladlam sie uzbrojona po zeby bo jajnik dawal sie we znaki i bylam swiecie przekonana ze @ tuz tuz. Za dnia mialam ciagniecia w podbrzuszu i wrazenie ze cos tam chce sie wyciagnac az do kolan ;o) Bylam zmeczona jak gdybym pracowala cala dobe w kaniemolomach i moglam sypiac popoludniami co dla mnie jest dosc zaskakujace ;o) Co tam jeszcze .... pilam jak wsciekla - min 3 litry na dzien i zaczely sie napady wscieklego glodu - na grejpfruity - lub tez burczalo mi w brzuchu a otwierajac lodowke nie znajdowalam nic godnego uwagi.
Wiele dziewczyn na BB skarzy(lo) sie na poranne mdlosci i zawroty glowy ale mnie to szczesliwie ominelo...Wlasciwie u mnie ciaza przebiega "bezobjawowo" : gdyby nie to ze nie ma @ i brzuszek rosnie moglabym zapomiec ze nosze fasolke :o)
jednak jak wspominalam - kazda ciaza jest inna.
Nie chce glosno potwierdzac Twoich podejrzen bo juz jednej z dziewczac gratulowalam a tu okazalo sie ze :no:. Nie chce wiec zapeszac ale trzymam kciuki.
Informuj nas na bierzaco!!!

reklama
czesc moje starania sie chyba wlasnie skonczyly..:-) test pokazal ciaze ale czy mozna zaufac testom ? Jak myslicie? Zrobilam dzis 2 testy jeden z porannego moczu potem 2 w poludnie testy z roznych firm... czy to juz na pewno ciaza? taki ze mnie nie dowiarek az moj facet na mnie sie wscieka!:sorry2:

weri - dzisiejszym testom mozna zaufac :o)
Tez mialam watpliwosci takie jak Ty :o)
Jesli jednak trudno uwierzyc Ci w szczescie wybierz sie do gina bys mogla sie 100%towo cieszyc.
Gratuluje i ciesze sie razem z Toba!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry