• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ten nasz szkrabek ma wyjatkowe zdjęcie takie połączonych 5 w jednym i liczbę głosów ponad 100 prowadzi. Tylko ze konkurs trwa do 20 kwietnia a depcze mu po piętach jeszcze inny Mateusz więc każdy głos jest na wagę złota. Dodam że głosować można co dziennie. Licze na waszą pomoc!!!!!!!
Linka podaje;-)
rosniemyrazem.pl
Z góry serdeczne dzieki :biggrin2:
Ja też głosowałam i zagłosuje dziś! :tak:

reklama
Witam Wszystkie Dziewczyny serdecznie.
Gratuluję Cukiereczku:-) dużo zdrówka dla Ciebie i malusiej fasolki.
Lolusia i jak zrobiłaś test? Mnie też korci ale chyba postaram się jednak wytrzymać do soboty.Kurcze niewiem co myśleć-większość z zafasolkowanych pisze jeszcze przed testem o różnych objawach...a ja nic nie czuję-zupełnie nic:sad:

CZESC KOBITKI..

obebralismy wyniki badań z moczem i krwia wszystko w porządku wszystko w normie..
z grupami nie było tak pięknie.. mąż ma 0 Rh+ (to wiedzielismy) a ja mam B Rh-
może wystąpić konflikt serologiczny.. powiadomiłam o tym lekarza.. powiedział, ze nie ma się czym martwic przed porodem, jeśli jest konflikt, podaje sie matce surowica.. także mam sie nie martwic..
na monitoringu wyszedł pęcherzyk 17mm i mam się pojawic w środe.. poza tym to pytałam czy mamy sie wstrzymuwac do owulki a on, że poczekamy na wyniki badań M z poradni andrologicznej.. takze w sumie nie wiem co mam robic ale juz dzis moejmu nie odpuszcze.. zrobie mu śmigło:-) ewentualnie zobaczymy co będzie w środe lub czwartekbo coś czuje ze wtedy pęknie, bo to by był 15-16dc i wkazywałoby na 29-30dc.. czyli taki jakie mam cylke..

dziewczyny bardzo wam dziekuje za glosy na synka, naprawde kazdy jest drogocenny. Jestem bardzo wzruszona waszym wsparciem. Jeszcze raz dziekujemy:-):-):-)

Witajcie:(
No a ja w kropce dalej jestem:( za dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni:( już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne:( Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę:( Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły:( Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!

Jak Wam dobrze ze mozecie jakies badanka chociaz porobic- u mnie bedzie 3 cykl staran, lekarka powiedziala ze jak minie pol roku i nic to mamy sie zglosic ale cos czuje ze i tak nic nie pomoze i kaze czekac do roku. Zastanawiam sie czy kupic testy owulacyjne- któras z Was mi kiedys pisala ze po yasmin owulacja moze wrócic i w 3 miesiacu po odstawieniu, wiec chcialabym poczekac jeszcze, ale to czekanie jest najgorsze no i nakrecanie sie- jak myslicie ???

Witajcie:(
No a ja w kropce dalej jestem:( za dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni:( już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne:( Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę:( Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły:( Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!

3mam kciuki za Ciebie- a kiedys juz Ci sie tak dzialo- mialas kiedys dlugie cykle, albo bralas jakies leki- co moze byc przyczyna- ale cichutko mysle ze to fasolka:tak:

3mam kciuki za Ciebie- a kiedys juz Ci sie tak dzialo- mialas kiedys dlugie cykle, albo bralas jakies leki- co moze byc przyczyna- ale cichutko mysle ze to fasolka:tak:

Nigdy mi się tyle nie spóźniał, lekko przeziębiona byłam i tylko witaminkę c brałam ostatnio i tyle a tak zero jakichkolwiek leków:-(:-( ale 2 testy wyszły że nie:-(:-(:-( zobaczymy jak będzie codziennie proszę Bozie o dzidzie:-( Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno:blink::blink: i Życzę Wam wszystkim i sobie pięknych fasolek:blink:

reklama
Jaki test najlepiej kupić,i który bardziej czuły 10ml czy 25??
10ml ale ze mnie gupol,ale chyba zatestuję w czwartek najwczesniej.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry