Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.
Dziekuje Nicole!!! oto magiczne fluidki dla was: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Weri, serdecznie gratulują. Poślij nam trochę fluidków, to i nam się może uda;-)
Zajaczku uszy do goryWeri, serdecznie gratuluję... I zazdroszczę, ale tak pozytywnie:-)
Mnie niestety się nie udał:--
-
-(

Pozdrawiam serdecznie,MartaNie ma za co :-)dziewczyny bardzo wam dziekuje za glosy na synka, naprawde kazdy jest drogocenny. Jestem bardzo wzruszona waszym wsparciem. Jeszcze raz dziekujemy:-):-):-)
Oby wygrał :-)Witajcie
No a ja w kropce dalej jestemza dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni
już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne
Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę
Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!
Wszystkim dziewczyną powodzenia życzę.
Zjawie się tu jak pojawią się u mnie dwie kreseczki.
Pa Pa.
ja też trzymam mocno kciuki za was!!
pojawię sie podobnie jak koleżanka wyżej, a może to bedzie juz niedługo...
pozdrawiam!![]()

jak ja kiedys robilam to placilam 15 zl,a skierowanie mialam ale od prywatnego gina tak ze i tak mi to nic nie dalo to chyba zalezy od laboratorium,15 zl to nie jest tak duzoKochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.