• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ja też trzymam mocno kciuki za was!!:tak:
pojawię sie podobnie jak koleżanka wyżej, a może to bedzie juz niedługo...

pozdrawiam!:happy:

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.

u mnie w laboratorium kosztuje 45zł ale z tego co się orientuje to różnie kosztuje w róznych miastach... a moze jako w ciązy przez skierowanie przez lekarza nie kosztuje nic albo jest refendowane, nie mam pojecia

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta

Hej hej, ja już po pracy. :-) Spać się chce ale jeszcze mam tłumaczonko do zrobienia :-(
dziewczyny bardzo wam dziekuje za glosy na synka, naprawde kazdy jest drogocenny. Jestem bardzo wzruszona waszym wsparciem. Jeszcze raz dziekujemy:-):-):-)
Nie ma za co :-):tak: Oby wygrał :-)
Witajcie:(
No a ja w kropce dalej jestem:( za dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni:( już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne:( Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę:( Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły:( Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!

Patrycja mam nadzieję że to fasolka. Zrób sobie betkę to bedziesz wiedziała. :-) I przy okazji jak będą Cię kłuli to zbadaj poziom żelaza (kiedyś miałam tak niski że zatrzymał mi się prawie okres - w odpowiednim momencie wziełam żelazo) - mam nadzieję że to jednak nie żelazo a faoleczka lub groszek ;-):-)

Wszystkim dziewczyną powodzenia życzę.

Zjawie się tu jak pojawią się u mnie dwie kreseczki.

Pa Pa.

ja też trzymam mocno kciuki za was!!:tak:
pojawię sie podobnie jak koleżanka wyżej, a może to bedzie juz niedługo...

pozdrawiam!:happy:

No co Wy mi tu odstawiacie. Tydzień bez Was to jak całe wieki. Wracać mi tu bo zaczne Was szukać ............... i ...................... znajde :tak::-D:-D

reklama
jak ja kiedys robilam to placilam 15 zl,a skierowanie mialam ale od prywatnego gina tak ze i tak mi to nic nie dalo to chyba zalezy od laboratorium,15 zl to nie jest tak duzo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry