Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

drapał się okrutnie, więc znowu trzeba było częściej zakładać pampersa, bo jak biegał w majteczkach to miał nieograniczony dostęp do tyłka i drapał się do krwi:-( krostki pożegnaliśmy to pojawiła sie w sobotę wieczorem gorączka:-

ale przeważnie wybiera sobie taki moment kiedy akurat wyjdę na chwilę
z sikaniem już raczej wcale nie ma problemu

w lutym coś tam na cytologii wyszło, ale w czerwcu zaś mi mój lekarz pobierał i już jest ok, więc teraz muszę się pilnować

Ala na razie nie ma takich problemówSowinka dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze. Szkoda ze jeszcze nie wiesz kto mieszka u Ciebie w brzuszku. Mnie ciekawość zżera.
chciałabym dziewczynkę, ale jakoś bym to przeżyła

Sowinka też chcę taką mamę jak Twoja... pożyczysz mi?
A mnie znowu ucho boli
masakrę masz z tym uchem, ale może jak jutro pójdziesz do lekarza to w końcu coś na to poradzi
Miałam dziś wizyte nie trwała nawet 5 minut.Kiedy sie zapytałam czy z misiem wszystko dobrze usłyszałam tylko "nooo"
Nie wiem może z tych nerwów odszedł mi kawałek czopu. Przy Patim odszedł mi w piątek cały a w sobotę o 11 odeszły wody.
dobrze, że przynajmniej się dopytałaś i wiesz, że wszystko ok
kochana Ty nas nie strasz tym czopem, ale jakby co to śmigaj na IP, ale mam nadzieję, że Dominik nie będzie się tak spieszył
nawet udało mi się trochę rzeczy schować do garażu i będą czekać na wywiezienie, a resztę spakowałam do worków próżniowych i przynajmniej mniej miejsca będą zajmować
wychodzi na to, że będziemy musieli kupić łóżko dla Bartka, stolik i krzesełka, chyba szafę narożną (za niecałe 300zł ma być w Biedronce) i ewentualnie jakąś komodę
koleżance tylko muszę coś fajnego na górę ułożyć -> mam pomysł, żeby banana z przekrojoną na pół brzoskwinią polać czekoladą, żeby stworzyły jedność
jak fajnie wyjdzie zrobię Wam zdjęcie:-)

uświadomiłam sobie, że przede mną tylko Bunny i Syneczki
Calogera oby to już był koniec Twoich przygód. Raz w życiu bolało mnie ucho i wspominam to jeszcze bardziej koszmarnie od porodowego bóluidę jutro przetkac ucho bo po tym stanie zapalnym mi sie koras zrobil stąd ten bol
Miałam dziś wizyte nie trwała nawet 5 minut.
Weszłam poszłam na wagę(7,5 na plusie) , potem na kozetke. Usg trwało dosłownie 3 sekundy!!!
Dostałam receptę na żelazo i wszystko. Kiedy sie zapytałam czy z misiem wszystko dobrze usłyszałam tylko "nooo"
Nie wiem może z tych nerwów odszedł mi kawałek czopu. Przy Patim odszedł mi w piątek cały a w sobotę o 11 odeszły wody.