reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Czesc :-D właśnie trwa nocne karmienie ;-) Olo w nocy je 2-3 razy wiec nie jest zle :-D poki co rano wstaje wyspana hehe :-D

Mysiak diety wspolczuje ja akurat przerobilam i nadal przerabiam dietę wątrobowa, idzie się przyzwyczaić do innego sposobu żywienia, wiadomo na początku ciężko a za jakis czas wpadniesz w rytm ;-) no i na wszelkich dietach mniej się tyje w ciąży wiec później mniej do zrzucania ;-)

Ssak się najadl wiec wracamy do spania, dobranoc :-p

reklama
cortina, to tylko pozazdroscic takiego aniolka Olusia :tak:

dieta watrobowa? oj a co to? dlaczego na niej bylas? to tez przez cukrzyce?

cortina, to tylko pozazdroscic takiego aniolka Olusia :tak:

dieta watrobowa? oj a co to? dlaczego na niej bylas? to tez przez cukrzyce?

w 18 tc okazało się ze mam kamienie w pęcherzyki żółciowym, doktor S je znalazł ;-) żeby nie było ataków trzeba stosowac ;-) dieta wątrobowa to nic strasznego, zero tłuszczu albo min ilość, zakaz jedzenia ciężkostrawnych rzeczy :-) przy karmieniu piersią przydatna sprawa ;-)

Dzieki dziewczyny za cenne rady dotyczące rzeczy do szpitala, po Waszych postach zrobiłam poprawki i torba czeka już gotowa :)

Ide wstawiać obiad, dziś kalafiorowa, mniam

Cześć mamuśki!!!Weekend minął pięknie!!!Odpoczęliśmy sobie w górach,było bajecznie,zima na całego:)
A dzisiaj u nas znowu pada śnieg/Już chce ciepełko!!!!!:wściekła/y:
A jutro o 9 wizyta u gina:)

A mnie dziś dopadły mdłości, już prawie o nich zapomniałam, a tu dziś niespodzianka, umieram...chyba mąż będzie sobie musiał zrobić na obiad jakąś mrożonkę, bo ja sie nie ruszam z łóżka

Mamuśki kogo możecie mi polecić do chorych zatok??Mąż już choruje i rodzinny faszeruje go antybiotykam i nic.Żadnej poprawy.Macie może jakies namiary na dobrego lekarza?

Anulus, ja tez mam co chwila chore zatoki, jednak zawsze na lekach ląduję :zawstydzona/y: ale biore nie antybiotyk tylko cos lżejszego, ale tez na recepte. kurcze ale chwilowo mam skleroze, jak to sie nazywalo... ale niebawem mi sie przypomni to napisze.

sebek szaleje,ja nie wiem skad 4-latki maja tyle sil... ja bym chetnie pospala :tak:

reklama
Czesc ! ja na zatoki polecam sinupret, sinulan, Herbapol ma zioła na zatoki moja mama pila mówi ze rozluźniają zatoki i oczyszczają, acc też można sobie zapodać, cieple okłady też powinny przynieść ulgę :-)

Dobija mnie ta pogoda, ja chce ciepelkaaaa !

Zazdroszczę wam tych wizyt u doktora S i podglądania dzidziusiow ;-) z sentymentem wspominam swoje wizyty ;-)

Olciu chrapie juz ponad 3h a jego mleczarnia nie moze doczekać się kiedy on wstanie ;-) będę świnka i go chyba obudze:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry