reklama
mysiak
Fanka BB :)
askkle super, ze glukoza w normie.... ja musze powtórzyc badanie.. i jakos nie moge sie wybrac 
smutna1986
Zaciekawiona BB
Hej, sesji w końcu nie miłam, bo jakoś się nie mogłam zebrać...
Jestem juz po wizycie rodziców i mam nowe 4 kółka
, fajowy ten wózek mi przywieźli, tylko teraz się zastanawiam jak go zmieszcze do matiza, ale damy rade.
Włsnie zaczełam prać ubranka dzieciowe, fantastycznie wygladaj takie miniaturki na suszarce
, jutro prasowanie.
Byłam wczoraj na obiedzie z dziewczynami z pracy i stwierdzam, że ja już nie mam siły na takie wypady, hehehe. Przyjechałam troche zmęczona i dostałam od męża zakaz wychodzenia z domu aż do porodu. W sumie to ma chyba rację, bo końcówka juz została, nie ma się co przemęczać, a zależy nam przecież na terminowym porodzie. Troche głupio by było jakby mała się urodziła wczesniej tylko dlatego, że matka na tyłku nie potrafiła usiedzieć...
Jestem juz po wizycie rodziców i mam nowe 4 kółka
Włsnie zaczełam prać ubranka dzieciowe, fantastycznie wygladaj takie miniaturki na suszarce
Byłam wczoraj na obiedzie z dziewczynami z pracy i stwierdzam, że ja już nie mam siły na takie wypady, hehehe. Przyjechałam troche zmęczona i dostałam od męża zakaz wychodzenia z domu aż do porodu. W sumie to ma chyba rację, bo końcówka juz została, nie ma się co przemęczać, a zależy nam przecież na terminowym porodzie. Troche głupio by było jakby mała się urodziła wczesniej tylko dlatego, że matka na tyłku nie potrafiła usiedzieć...
anuluś
Zaangażowana w BB
Hello
CORTINA jesteś zadowolona z położnej?Położna przychodzi do Ciebie z wagą pewnie co?
Pozostałe mamuśki a wy macie wybrane położne już?Oprócz asklee i mnie bo u nas to jeszcze jest czas.
CORTINA jesteś zadowolona z położnej?Położna przychodzi do Ciebie z wagą pewnie co?
Pozostałe mamuśki a wy macie wybrane położne już?Oprócz asklee i mnie bo u nas to jeszcze jest czas.
Cortina
hello !
wreszcie jakis ruch w interesie ;-)
Co do obcinania paznokci to cazkami palca sie nie utnie bo ta szparka co tnie jest bardzo waska nie ma szans uciac palucha ;-) przy Mai mialam to i to i nozyczkami dla mnie byla porazka a cazkami minuta i manicure gotowy ;-) chociaz na SzR tez 7 lat temu polecali nozyczki hahaha
Anulus z poloznej jestem bardzo zadowolona, zlota kobieta ! :-) tak przychodzi z waga
jutro ide malego zapisac do pediatry i umowic sie na szczepienia :-)
wreszcie jakis ruch w interesie ;-)
Co do obcinania paznokci to cazkami palca sie nie utnie bo ta szparka co tnie jest bardzo waska nie ma szans uciac palucha ;-) przy Mai mialam to i to i nozyczkami dla mnie byla porazka a cazkami minuta i manicure gotowy ;-) chociaz na SzR tez 7 lat temu polecali nozyczki hahaha

Anulus z poloznej jestem bardzo zadowolona, zlota kobieta ! :-) tak przychodzi z waga

jutro ide malego zapisac do pediatry i umowic sie na szczepienia :-)
marciami
Zaangażowana w BB
my nie mamy wybranej położnej. Zastanawiam się czy kogos fajnego jeszcze uda się zaklepać. Nie bardzo mogę się zdecydować, a to już 32 tydzień...
Skorupka84
Polecam Kasie Sadurska
bardzo przyjemna, miła
swietne podejscie do maluszka 
bardzo przyjemna, miła askkle
hello
Warto brac polozna z polecenia
w 1 ciazy mialam z polecenia i tez super kobitka. juz nie pamietam jak sie nazywala. Teraz tez bede dzwonic po taka z polecenia
nie ma co ryzykowac
))
Smutna, ja cie rozumiem, bo mnie tez pelno wszedzie i nie moge usiedziec na miejscu, zawsze sobie znajde cos do zalatwienia, albo zorganizuje sobie spotkanie z kims... no tak to juz jest,ze ciagnie nas do ludzi
z Sebkiem do ostatnich dni ciazy biegalam
Seba urodzil sie mega terminowo, dokladnie w dzien jaki wyznaczyl lekarz
))
Warto brac polozna z polecenia
Smutna, ja cie rozumiem, bo mnie tez pelno wszedzie i nie moge usiedziec na miejscu, zawsze sobie znajde cos do zalatwienia, albo zorganizuje sobie spotkanie z kims... no tak to juz jest,ze ciagnie nas do ludzi
reklama
mysiak
a ja codziennie kilometry robie hihihi
do przedszkola i spowrotem 40 min dwa razy dziennie 
Jakaś wypompowana jestem ostatnio.... zmeczona....
Jakaś wypompowana jestem ostatnio.... zmeczona....