reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
mysiak, czyli ze znowu bedziesz musiala pic tą glukoze? ojjjj nie fajne to, choc przyznam ze jakos mi lepiej "weszło" niz w 1 ciazy ;)

jak am wasze dzionki?
ja czuje sie "snięta", dwie noce z rzedu źle spalam i oto sa wyniki tego :(

Hej, sesji w końcu nie miłam, bo jakoś się nie mogłam zebrać...

Jestem juz po wizycie rodziców i mam nowe 4 kółka :), fajowy ten wózek mi przywieźli, tylko teraz się zastanawiam jak go zmieszcze do matiza, ale damy rade.

Włsnie zaczełam prać ubranka dzieciowe, fantastycznie wygladaj takie miniaturki na suszarce :D, jutro prasowanie.

Byłam wczoraj na obiedzie z dziewczynami z pracy i stwierdzam, że ja już nie mam siły na takie wypady, hehehe. Przyjechałam troche zmęczona i dostałam od męża zakaz wychodzenia z domu aż do porodu. W sumie to ma chyba rację, bo końcówka juz została, nie ma się co przemęczać, a zależy nam przecież na terminowym porodzie. Troche głupio by było jakby mała się urodziła wczesniej tylko dlatego, że matka na tyłku nie potrafiła usiedzieć...

Hello:)
CORTINA jesteś zadowolona z położnej?Położna przychodzi do Ciebie z wagą pewnie co?
Pozostałe mamuśki a wy macie wybrane położne już?Oprócz asklee i mnie bo u nas to jeszcze jest czas.

hello !

wreszcie jakis ruch w interesie ;-)

Co do obcinania paznokci to cazkami palca sie nie utnie bo ta szparka co tnie jest bardzo waska nie ma szans uciac palucha ;-) przy Mai mialam to i to i nozyczkami dla mnie byla porazka a cazkami minuta i manicure gotowy ;-) chociaz na SzR tez 7 lat temu polecali nozyczki hahaha :-D

Anulus z poloznej jestem bardzo zadowolona, zlota kobieta ! :-) tak przychodzi z waga :tak:
jutro ide malego zapisac do pediatry i umowic sie na szczepienia :-)

hello
Warto brac polozna z polecenia :) w 1 ciazy mialam z polecenia i tez super kobitka. juz nie pamietam jak sie nazywala. Teraz tez bede dzwonic po taka z polecenia :) nie ma co ryzykowac :)))

Smutna, ja cie rozumiem, bo mnie tez pelno wszedzie i nie moge usiedziec na miejscu, zawsze sobie znajde cos do zalatwienia, albo zorganizuje sobie spotkanie z kims... no tak to juz jest,ze ciagnie nas do ludzi :) z Sebkiem do ostatnich dni ciazy biegalam :) Seba urodzil sie mega terminowo, dokladnie w dzien jaki wyznaczyl lekarz :)))

reklama
a ja codziennie kilometry robie hihihi :) do przedszkola i spowrotem 40 min dwa razy dziennie :)

Jakaś wypompowana jestem ostatnio.... zmeczona....

Do góry