reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku ja tez zawsze zakladam Niunce czapke :tak: nawet jak byly ostatnio cieple dni tez zakladalam choc taka lekka tylko nakladana :tak:

madzikm kolezanka moja ma identyczny tylko ze ten zielony :tak::-D

reklama
Witam po pracy:-)
jestem padnięta i wymięta:baffled:
dlej mnie boli głowa od zatok:baffled: dzisiaj do lekarza się nie dostałam jutro rano pójde:tak:

Fredzik kochana rozmawiałam z panią doktor i mowiła żebyś podawała synkowi fluor w kropelkach:tak: i pilnuj ząbki czy coś się nie dzieje:tak:

Co do znieczulenia, to rzeczywiście w UK nie ma z tym problemu? Bo jak czytam na różnych forach, to dziewczyny tam mieszkające piszą o gazie, o środkach typu dolargan, ale o ZZO raczej nie. Zastanawiam się zawsze, czemu nie korzystacie z ZZO?

blueberry, ja zdazylam skorzystac i z gazu i z zastrzyku (diamorphine chyb to sie nazywalo, straszne paskudztwo:wściekła/y:) i na koncu wreszcie zzo, tylko to sie u nich nazywa epidural, moze dlatego nie slyszalas;-)wszystko za darmo oczywiscie:tak:

Agutku - jak ostatnio bylo u nas 16-17 stopni to nie zakladalam czapki:zawstydzona/y:zreszta ona i tak ja ciagle sciaga:-pale nie wiem, czy wlasnie przez to sie nie przeziebila - chociaz stawiam bardziej na to, ze to przez chodzenie bez skarpetek po domu, bo zawsze gdzies okno jest otwarte i pod drzwiami wieje...
a ona nie lubi w skarpetkach chodzic i zdejmuje non stop:-pa juz obowiazkowo do jedzenia:-Dnie znosi jesc w skarpetkach:laugh2:

ojoj :baffled: dziewczyny co tak pusto?:blink:

spacerki i jeszcze raz spacerki:-D:-D:-D:-D

ja tez zakładam czapkę, a po szyję cieniutką apaszkę, nawet jak jest tak ciepło, jak dzisiaj:tak:, mały jeszcze kaszlący, więc wolę nie ryzykować, pilnuje tylko żeby się nie spocił i żeby go potem wiatr nie owiał;-)

a ludzie chyba spragnieni słońca, bo porozbierani na maxa:szok:, ale to chyba przesada:baffled:

czeka na mnie lamka winka i do łóżeczka;-),

pa kochane, do jutra:-)

reklama
Do góry