reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Nigdzie nie znalazłam stanika 70 D i muszę kupić przez neta:baffled:zła jestem okrutnie bo miesiąc temu kupiłam miseczkę C i za małe:crazy:
madzikm kochana masz czym oddychać:-D mąż zadowolony:-p:-D
kurcze znam ten ból bo moja znajoma na D a czasami nawet DD:szok: płacze jak ma stanik kupic:baffled: mówi że chyba zostanie gorseciarką i sama będzie szyła:-D:-D

pooka dobrze zrobiłaś z tą zmianą żłobka:tak: co to za teksty do malych dzieci:baffled:

reklama
Nigdzie nie znalazłam stanika 70 D i muszę kupić przez neta:baffled:zła jestem okrutnie bo miesiąc temu kupiłam miseczkę C i za małe:crazy:

spadam do kuchni

nie chcę nić mówić...ale coś rośnie jak jest się w ciąży :-p:rofl2:

madzikm kochana masz czym oddychać:-D mąż zadowolony:-p:-D
kurcze znam ten ból bo moja znajoma na D a czasami nawet DD:szok: płacze jak ma stanik kupic:baffled: mówi że chyba zostanie gorseciarką i sama będzie szyła:-D:-D

pooka dobrze zrobiłaś z tą zmianą żłobka:tak: co to za teksty do malych dzieci:baffled:

to co ja mam powiedzieć? 75E :dry:
zapomnij o znalezieniu fajnego stroju kąpielowego, o bólach pleców nie wspomnę :no:, koszule wszystkie rozchodzą się na wysokości biustu :angry:
dobrze, że bieliznę już w miarę fajną zaczęli robić, ale w sklepach ciągle jest jej mało, bo do niedawna to takie wielkie spadochrony białe tylko były :dry:ostatnio to już prawie tylko w triumphie kupuję, bo tam przynajmniej mają ten rozmiar i on jakoś ładnie leży :rolleyes2: szkoda tylko, że cena fajna nie jest :-(

pooka fajnie, że tak gładko wam poszło to przejście do żłobka, no i tak jak dziewczyny piszą - zaglądaj i odzywaj się częściej ok?

hej,

madzik ale zaszalałaś:-D, a jesli masz za duzo w miseczce, to sie podziel z potrzebującym:tak:, chętnie przyjmę:-D,

Piotrek dzisiaj pisał sobie z ciocią na GG:szok:, zawsze mam otwarta ikonkę z GG, bo przez cały dzień piszemy do siebie z siorą, teraz siadam i czytam "cześć Piotruś", a wcześniej widzę wysłane juz jakies hieroglify, nawet nie wiem,kiedy siedział przed laptopem:szok::confused::-D

Pooka dobrze, że masz juz wszystko jasne ze złobkiem i jesteście zadowoleni:tak:

Sandi, byłaś w Focusie? podoba ci się?

pooka fajnie, że tak gładko wam poszło to przejście do żłobka, no i tak jak dziewczyny piszą - zaglądaj i odzywaj się częściej ok?

będę się starać :-)

też mogę przyjąć co nieco na moją deseczkę ;-)
jak tam nic nie ma to też nie jest fajnie wiecie?

Witajcie :happy:

a tak swoją drogą jakiś nowych ciąż na marcówkach nie mamy? :-p malaga? :-D
:-p Nie ;-) Jeszcze nie ;-):-D Powinnam teraz okres dostać, ale coś się rozkręcić nie chce :baffled: Pewnie jutro dostanę, bo mam dużo pracy :baffled:
No a potem do roboty :-p:-D Chyba :sorry2::-D

Postaram się teraz częściej zaglądać :tak:

Miłego popołudnia :-)

Ostatnia edycja:
agutek - ale mi nie urósł nagle biust tylko się źle wymierzyłam:-p
przez ciążę mam więcej 2 rozmiary - jupi:-)

od rozmiaru D nie dość, że ciężko spotkac to jeszcze ceny kosmiczne:baffled:a najbardziej mnie wkurza to, że 60 zł wywaliłam w błoto:baffled:

pookata pani w złóblu to widać przez przypadek tam trafiła:crazy:oby teraz było dobrze Mikusiowi:tak:

malaga coś często się nam gubisz;-)

to se Piotruś pogadał z ciocią:-D

reklama
Do góry