No i sprawa z nocnikiem przynajmniej na czas do drzemki sie sama rozwiazala. Moje dziecko, jako, ze od 6.11 na nogach marudzi juz niemilosiernie. I na przekor tacie nie chciala majtek tylko pieluche

Pewnie, gdyby jej najpierw pieluche zaproponowal, to na przekor wybralaby majtki

Ale nic to!!! Przetrzymac ja musze przynajmniej do 11. a po drzemce humor bedzie juz miala normalny i niech jeszcze raz wybierze;-):-)
A co do tych pieluchomajtek "treningowych", to mamy zakupione. Ale uwazam, ze przy nauce odpieluchowania to one srednio egzamin zdaja. Dziecko faktycznie czuje, jak ma mokro ale z drugiej strony czuje tez, ze ma pampersa. Wiec, jak dla mnie to takie lekkie robienie wariata z dziecka

Ale przed odpieluchowaniem, do pokazania roznicy miedzy suchym a mokrym jak najbardziej
Pauletta, a Ty masz skaze bialkowa albo Zuzia, ze "delektujesz" sie kozim mlekiem

Jak karmilam Ade, to musialam na produkty sojowe przejsc, bo Ada miala skaze i jak tylko chocby kawy z mlekiem sie napilam, zaraz ja wysypywalo na buzce

Mleka sojowego nie polecam tak na czysto do picia ale jogurty i desery not to bad;-):-)