• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Arusiowa mój by pewnie leżał na oiomie ze dwa tygodnie :D

I mojemu zapowiedzialam że jeden głupi tekst czy uśmieszek a wylatuje z prędkością światła[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Bar bra twój kot już się przygotowywuje na pojawienie się placzacego dziecka w domu :D

Co do dzielenia ja jako starsza i mądrzejsze nigdy nie dzielilam równo :D jak dostawalismy paczki z kopalnii na Mikołaja to ja swoją chowalam a jeszcze kazalam bratu sie podzielić ze mną[emoji14]później nie chciał się dzielić to mu po prostu wyciagalam z szafki :D a rodzice nas dzielili na pół

Isia przepraszam ale ta twoja niesprawiedliwość z gołąbkami wobec Zuzi mnie tak nakręciła.
A bronek będzie chyba Patrykiem Ale właściwie poczekamy aż się urodzi.

Bar A sprawdzałaś czy kot jeszcze ciepły?
Widać zaczyna się wieczór bo zaczynacie o jedzeniu pisać.
Ja miałam ochotę na coś lekkiego. może bułka z serem białym. A przy okazji mężowi jeszcze hamburgera robiłam i oczywiście tak mi zapachniało że i ja się skusiłam. A teraz cierpię.

Isia A jak remont że mąż ma czas na kompa?
U nas na dziś wyjątkowo koniec. Tapeta cała zdjęta, Komin zamurowany i całość sprzątnięta. Jutro dalej działamy :P

Fanti żyje bo przeniosła się z sypialni do pokoju i na oknie teraz leży a druga spala w lozeczko a teraz u mnie na kolanach a ja chce wstać hmmm a nie mam sumienia ją budzić :(

Bar twoja kotka wie co sie swieci i za wczasu odsypia

A ja na kolacje jeszcze miseczkę ogórkowej wtrynilam. Mam nadzieje że dzisiaj szybciej zasnę bo jutro wstać muszę wcześnie bo na 11 na echo jadę.

reklama
Ja na 10 mam regulejszyn brwi :D a później muszę poszukać rajstopek dla ciężarnych do sukienki i tak profilaktycznie wejść do lumpka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry