Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myślałam że to będzie połówkowe. Wie przecież w jakim tygodniu ciąży jestem i powiedziałam że nie idę na prenatalne, więc chyba on powinien pomierzyc wszystko....a nie tylko to co zawsze czyli kośc udową i obwód głowy. On to potraktował jak normalną wizytę. Nie wiem czy się nie zdecyduje na poród w Lublinie. Za tydzień się przeprowadzam do Puław do narzeczonego a miałam rodzic u siebie w mieście, ale jak on tak podchodzi do sprawy to po co mam tu przyjeżdzac....
A w ktorym tygodniu jestes? Mi ostatnio powiedzial,ze mam przyjsc w 24 na polowkowe. Tez sie zdziwilam,ze tak pozno,ale to podobno lepiej niz za szybko.
Witam wieczorową porą.
Fani jak tam zdrówko? Juz sytuacja ruchowa wróciła do normy?
Lilith ty to udana jestes- jednego dnia wychodzi ze szpitala, a następnego dnia dynie ciąga... Oszczędzaj się kobieto!
Agiszonek to ci się lekarz nie popisał... Pewnie każda z nas wyszlaby równo zdegustowana. Co do ułożenia dziecka to wydaje mi się ze do 30 tc ma na tyle.miejsca ze swobodnie obraca się na wszystkie strony i nigdy nie jest tak ze "trwa" w jednej pozycji do porodu, dopiero po 30 tc układa się do wyjścia o tak zostaje (co też nie jest reguła, bo są przypadki odkrecenia się przed samym porodem).
Cień a lekarz badał cie na samolocie? Jeśli tak to najprawdopodobniej badanie wywołało plamienie, tetaz tam wszystko w środku wrazliwsze i bardziej ukrwione.
U mnie szpitala ciąg dalszy-mloda cherlawka prawie skończyła swoje kaszle, to stary wrócił rozbity mega katarem :/ wspomagam się pigwą i czarnym bzem żeby nie załapać ale czarno to widzę
Dziewczyny ja po wizycie zadowolona . Tzn rozwarcie okej.. Uspokoiła mnie ,ale mała mi uciska na kość ogonowa i boli od wczoraj coś ,lekarka powiedziała ,że bóle mogą być przy tym tak ogromne ,że nie podniose się z łóżka wrrr obym aż tak nie miała ; ( juz mnie strasznie rwie i ciągnie aż do kregoslupa ...
No Agiszonek połówkowe dokladniejsze jest. To idz dla swietego spokoju do innego moze faktycznie. Arusiowa u nas tez przeziebienie krąży. Dzieciaki jutro mają halloween i tak strasznie chca isc,ze faszeruje ich codziennie wit.c i herbata z miodem i cytryna...siebie z resztą tez'bo caly dzien czuje,ze mnie łamie :/
Arusiowa ja nie bylam u ginekologa tylko u rodzinnego...na razie przeszło, jutro zobaczymy.I tak się zastanawiam czy te moje bole pleców czy to nie nerki wlasnie :-\ boli mnie po bokach ...
Oj dziewczyny same chorobska zdrówka wszystkim życzę!!
mam pytanie czy miała któraś z Was może bardzo twardy brzuch przez kilka godzin?
U mnie dzisiaj w pracy przed wyjściem włączyli alarm (strasznie głośny) i nagle brzuch mi stwardnial. Dopiero przeszło jak się wieczorem położyłam.
Edit najważniejsze., że mała zdrowa a z resztą sobie poradzisz
Agiszonek zmieniaj lekarza co by się więcej nie denerwować