reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Myślałam że to będzie połówkowe. Wie przecież w jakim tygodniu ciąży jestem i powiedziałam że nie idę na prenatalne, więc chyba on powinien pomierzyc wszystko....a nie tylko to co zawsze czyli kośc udową i obwód głowy. On to potraktował jak normalną wizytę. Nie wiem czy się nie zdecyduje na poród w Lublinie. Za tydzień się przeprowadzam do Puław do narzeczonego a miałam rodzic u siebie w mieście, ale jak on tak podchodzi do sprawy to po co mam tu przyjeżdzac....

Witam wieczorową porą.
Fani jak tam zdrówko? Juz sytuacja ruchowa wróciła do normy?
Lilith ty to udana jestes- jednego dnia wychodzi ze szpitala, a następnego dnia dynie ciąga... Oszczędzaj się kobieto!
Agiszonek to ci się lekarz nie popisał... Pewnie każda z nas wyszlaby równo zdegustowana. Co do ułożenia dziecka to wydaje mi się ze do 30 tc ma na tyle.miejsca ze swobodnie obraca się na wszystkie strony i nigdy nie jest tak ze "trwa" w jednej pozycji do porodu, dopiero po 30 tc układa się do wyjścia o tak zostaje (co też nie jest reguła, bo są przypadki odkrecenia się przed samym porodem).
Cień a lekarz badał cie na samolocie? Jeśli tak to najprawdopodobniej badanie wywołało plamienie, tetaz tam wszystko w środku wrazliwsze i bardziej ukrwione.

U mnie szpitala ciąg dalszy-mloda cherlawka prawie skończyła swoje kaszle, to stary wrócił rozbity mega katarem :/ wspomagam się pigwą i czarnym bzem żeby nie załapać ale czarno to widzę :p

Dziewczyny ja po wizycie zadowolona . Tzn rozwarcie okej.. Uspokoiła mnie ,ale mała mi uciska na kość ogonowa i boli od wczoraj coś ,lekarka powiedziała ,że bóle mogą być przy tym tak ogromne ,że nie podniose się z łóżka wrrr obym aż tak nie miała ; ( juz mnie strasznie rwie i ciągnie aż do kregoslupa ...

No Agiszonek połówkowe dokladniejsze jest. To idz dla swietego spokoju do innego moze faktycznie. Arusiowa u nas tez przeziebienie krąży. Dzieciaki jutro mają halloween i tak strasznie chca isc,ze faszeruje ich codziennie wit.c i herbata z miodem i cytryna...siebie z resztą tez'bo caly dzien czuje,ze mnie łamie :/

reklama
Oj dziewczyny same chorobska zdrówka wszystkim życzę!!
mam pytanie czy miała któraś z Was może bardzo twardy brzuch przez kilka godzin?
U mnie dzisiaj w pracy przed wyjściem włączyli alarm (strasznie głośny) i nagle brzuch mi stwardnial. Dopiero przeszło jak się wieczorem położyłam.
Edit najważniejsze., że mała zdrowa a z resztą sobie poradzisz
Agiszonek zmieniaj lekarza co by się więcej nie denerwować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry