reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :) u mnie nocka upłynęła w miarę spokojnie, synek znowu przespał całą nockę, a ja już lepiej się czuję, na podwórku szaro buro, chyba zostaniemy dziś w domku. Namówiłam męża na starkowanie ziemniaków i zrobimy dziś na obiad babkę ziemniaczaną z sosikiem grzybowym i surówką z kapustki.

mag007 Super wybrnęłaś z sytuacji :-D
Czarnuszka88 Życzę miłego świętowania :tak:
missiiss1301 Twojemu aniołkowi na pewno jest dobrze w niebie!!

Miłej niedzieli życzę :)

reklama
hej kobietki ;-)

neska i ionka/B] wiem, ze mam bardzo wartosciowego i wspanialego meza :tak:i nie bede juz go dreczyc... postaram sie.

ehh juz sie nie moge doczekac i slubu i staranek po lutym od razu jak zielone bedzie staranka :) i w styczniu mam urodziny i jakos tak szybko zleci juz sie odczekac nie moge!!! :-) dzisiaj bede rozmawiala z rodzicami o tym przelozeniu slubu bo przyjada do nas... oby wszystko sie udalo i dalo zaatwic sale wtedy bo zespol to juz mam jakby cos :)

śnil mi sie dzisiaj Antoś ale to nie byl mily sen bo byl dziwny on lezal taki wiekszy dosc bladziutki i sie nie ruszal ale niby zyl i obok niego taki strasznie maly maluszek o 3 x mniejszy od niego... ale zyl przez chwil... glupi sen i nie wiemc o on mial oznaczac :eek::no: mam nadzieje ze on jest szczesliwy i ze jest w niebie a nie jak ze snu wynikalo ze jest mu smutno i cierpi...:-(

Nie martw się,bo maluchowi na pewno jest dobrze w niebie...Te sny to dlatego,że nadal przeżywasz stratę.Myśl ciepło o dziecku i odmawiaj modlitwę,może tego potrzebuje...i przede wszystkim trzymaj się...

witajcie niedzielnie :))
Wczoraj juz padlam po wszystkim a co udalo nam sie porobic to wyczyscic kuchnie a byla brudna i M podlaczyl mi zlew ze moge juz normalnie zmywac garki :) piec i moge GOTOWAC i wczoraj robilismy pierwsza pizze :))) Mniammmmmm byla .
Pralki jeszcze nie ma bo nie mamy uszczelki i bez nie chce mi M podlaczyc bo moze sasiadow zalac :( trzeba czekac do jutra :)kuchnia wyglada narazie prowizorycznie ale musi bo zeby ja juz na stale ustawic trzeba bedzie ciac blat lub kupic nowy :) ale lepsze to niz ta maszynka z jednym palnikiem przez 2 miesiace .

Tak sie wczoraj namylam i naszorowalam ze w nocy mnie tak krzyz napierdzielam ze szokkk z boku na bok sie nie moglam przewrucic :)

CCAROLLIN data narodzin 14.03.2010 :) dzieki

Wstalismy o 10 i juz po sniadanku szkoda ze M musi znowu do pracy na 13-21 tak to bysmy juz cos porobili a tak moze wieczorem jak przyjdzie choc lozko do sypialni skrecimy :)

Zycze wam spokojnego dnia :))

hello!

Ja się dzisiaj obudziłam po 8, ale wstałam dopiero godzinę temu. Zjadłam płatki czekoladowe z mlekiem na śniadanko i zaraz idę sobie umyć głowę i zrobic włoski.

Pogoda nawet niezła, wcześniej słonko mocno świeciło, teraz już trochę sie zachmurzyło, ale ogólnie nie jest źle, jak narazie.

Planów na dziś nie mam żadnych.. Czekam na Ł i na 17 pójdziemy do kościoła. Poszłabym sama wcześniej ale ostatnio mam jakieś duszności i tydzień temu mało co nie zasłabłam w kościele, więc wolę sama nie ryzykować.

Wogóle mam od paru dni problem z oddychaniem, tak mi ciężko jakoś.. Może to byc już ucisk macicy na przeponę????

Ufff przeczytałam, matko 23 strony do nadrobienia!
No wiec na poczatek spoznione bo nie byłó mnie wczoraj ale jaknajbardziej szczere zyczonka dla czarnuszki : Wszystkiego naj naj naj, zdrówka, duzo miłosci i ciepełka, oraz tego wymarzonego domku :***
Dronka gratuluje córci :)
Rybka trzymaj sie dzielnie, i badz dobrej mysli, musi byc dobrze!
Mississ ja brałam ślub zimą, 27 grudnia, zaraz po swietach i było przecudnie!!
Co prawda snieg spadł, ale tylko troszke ale i tak było romantycznie:) Choinka wielka stała na sali, w kominku sie paliło, no po prostu cudnie:) Takze polecam ta pore roku na slubowanie :))
Ja juz dzis po kosciółku, i zaraz musze uciekac do obiadku :/ nie chce mi sie, tak mnie dzis krzyze bola ze szok :(
Miłego dzxionka brzuszki :-)

reklama
Witam niedzielnie,
mi noc nie opłynęła dobrze, jakos brzuch mnie bolał, wzięłam dodatkową nospę, wypiłam mięte(bo nie wiem jakie typu był ten ból) i trochę pomogło, ale juz nie zasnełam:-(teraz tak dziwnie ćmi mi ten brzuch, eh nie juz będzie marzec bo się wykończę psychicznie:-(
Co do oddychania to mi też często żle się oddycha, moja wydolność oddechowa też znacznie spadła...
Ćwiczeń kręgla nie mogę robić póki co, ze względu na moje wcześniejsze przejścia i twardnienia brzucha,,,

Do góry