Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia moja mała zaś mnie tak kopie po tym pępku, że mnie nie kłuje, ale baaardzo boli..chyba nie podoba jej sie, że nie wyskoczyl
![]()

hehe możliwe :-)Hehe, to chyba się jakoś dogadały nasze dzieci...wypychanie pępków i szarpanie za pępowinę to widocznie dla nich niezła zabawa![]()
Tabasia cudowne foto
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkieI jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .
Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56
A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki
Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystkodo lutego dam rade
misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelamajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stojatak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet
i jest porzadnej jakosci .
A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem
A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka![]()

No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty