reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tabasia cudowne foto :)
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej :)
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkie :)I jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .

Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56

A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki

Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko :) do lutego dam rade

Tabasia cudowne foto :)
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej :)
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkie :)I jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .

Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56

A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki

Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko :) do lutego dam rade

O rany, ależ jesteś szybka i zapobiegliwa. Ja dopiero co kompletuje wyprawkę, więc do prania mi daleko;-);-)

misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelam :) ajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie :)
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli :)
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stoja :) tak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet :) i jest porzadnej jakosci .

A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj :)
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem

A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka :)

misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelam :) ajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie :)
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli :)
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stoja :) tak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet :) i jest porzadnej jakosci .

A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj :)
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem

A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka :)

No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem:tak::tak:
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty

No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem:tak::tak:
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty

Dlaczego szybko?Pewnie przeciez myśleli o nich od dawna, więc jak trafiła się okazja to trzeba korzystać :tak:

Ja mam już większość poprane, do kupienia zostało mi pare rzeczy. Dokupię w środę po wtorkowym usg (jeśli wszystko będzie ok) i spakuję torbę. W końcu nie znamy dnia ani godziny, a jak coś to tez nie będzie kto miał mi z tym pomóc. A to już prawie 33 tydz. więc można spodziewać się wszystkiego :tak:

misia2010 za komoda od dawna sie juz rozgladalam i jane nowa sa ale ceny takie ze hej ,lozeczka mialo narazie nie byc bo mam kolyske ale zobaczylam to i szkoda by bylo przepuscic taka okazje dlatego kupilsmy od razu :)firma jest pozadna sprawdzalismy w internecie ,meble z prawdziwego drzewa a najlepsze w tym wszystkim to jest to ze idealnie pasuja do szafy ktora dostalismy od goscia od ktorego kupilsmy kuchnie :)
M lubi takie tanie a dobre zakupy .
mag349 ma racje u niej juz 33 tc u mnie jutro 31 tc i moze u mnie jest tez to ze jestem niecierpliwa i lubie miec wszystko gotowe przed ta wazna chwila .
Zawsze musze miec moj taki porzadek i plan nie lubie i nie umiem tak na luzie i na ostatnia chwile .Przez ostatnie tygodnie i teraz kolejne sie stresuje ale juz niebawem koniec i potem bede sie luzowa i czekac na dzidzie :))

reklama
misia2010 zapomnialam a jak ja bym miala mojego sluchac to zakupy bym robila w dzien przed porodem albo w dzien po a mala dal by do babci :/ chlopy nie maja pojecia
Powiedz mu tak
Ze napewno ma w szafie swoje rzeczy ktore zadko nosi moj M tez ma i co one sie kurza czy jak ?
Moje sukienki tez wisza pol roku i czekaja do lata i nic sie nie kurzy bo szafa jest zamykana :)
Ja mojemu tak wytlumaczylam i zrozumial :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry