reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No racja. Dwa płukania to zdaje się konieczność. Moja pralka też ma opcję dodatkowe płukanie, więc będzie jak znalazł. mloda_mamusia1 dobrze, że kobita w sklepie wiedziała o co chodzi i nie wciskała kitu, że to jakiś cud bajer;-);-)

Pocieszasz mnie, bo myślałam, że każdemu, a po cichu liczyłam, że zostanie wklęsły;-);-)

reklama
No racja. Dwa płukania to zdaje się konieczność. Moja pralka też ma opcję dodatkowe płukanie, więc będzie jak znalazł. mloda_mamusia1 dobrze, że kobita w sklepie wiedziała o co chodzi i nie wciskała kitu, że to jakiś cud bajer;-);-)
No właśnie, taka fajna szczera ta kobitka, pogadałam sobie z nią o ciąży i w ogóle, mówiła, że już od 6-ciu lat próbuje zajść w ciąże, ale jej się nie udaje.. Współczuje jej, bo wiem jakie to wspaniałe uczucie nosić w sobie bobo...

Mam jeszcze do Was pytanie, kiedy Wam wyskoczył pępek i czy już? Ja póki co wciąż mam wklęsły, choć zazwyczaj wieczorem się zmniejsza.
U mnie jest tak. Jak chodzę czy w ogóle jestem na nogach to mam wklęsły, ale zaś kiedy usiądę wygodnie opierając się o oparcie, pępek mam równy z brzuchem.. RObi się płaściutki jak nie wiem:tak:

Tabasia- wiem, że te 6 tygodni wcześniej papiery trzeba wysłać, 11go mam gp, to wypełnię i pewnie 12 wyślę.

Bardzo mi sie podoba "wiadomosci z porodowki " coraz blizej ,blizej jupiiiiiii

mnie to raczej zimny pot oblewa :szok:

Ja coś o takim praniu czytałam w książce (ale wydana w Ameryce - u nas tłumaczona "Pierwszy rok z życia dziecka"), z tym że pisali, żeby podwójnie płukać...ale raczej zaufam naszym starym polskim sposobom;-)

Mam jeszcze do Was pytanie, kiedy Wam wyskoczył pępek i czy już? Ja póki co wciąż mam wklęsły, choć zazwyczaj wieczorem się zmniejsza.

mam tą książkę i też będę podwójnie płukać :-)
pępek płytszy, ale wklesły i mam nadzieje, że tak zostanie! :tak:

Ja kupiłam proszek Persil Sensitive. Przy Karolku wypróbowałam płatki, ale mi po nich śmierdziały ubranka. Moja pralka nie ma podwójnego płukania, więc nie używałam i nie będę używać tej opcji :-)

Nie jest zła, choć według mnie niektóre poglądy są kontrowersyjne:confused:
No skoro tylu z Was też nie wyskoczył pępek, to ja też liczę, że mój pozostanie taki, jaki jest, choć czasem kłuje mnie w tym miejscu tak mocno, jakby mała usiłowała go na siłę wypchnąć:tak::tak:
Misia moja mała zaś mnie tak kopie po tym pępku, że mnie nie kłuje, ale baaardzo boli..:tak: chyba nie podoba jej sie, że nie wyskoczyl:-p

reklama
Ja kupiłam proszek Persil Sensitive. Przy Karolku wypróbowałam płatki, ale mi po nich śmierdziały ubranka. Moja pralka nie ma podwójnego płukania, więc nie używałam i nie będę używać tej opcji :-)
Jak nie masz takiej opcji, to nic nie szkodzi, jezeli znasz swoja pralke na tyle dobrze, ze wiesz kiedy konczy sie plukanie wciskasz stop plukanie, i plukanie i wirowanie. I takim sposobem masz 2 plukania:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry