reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
okres do mnie przyszedł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezu ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwszy moj kochany!!!!!!
a po nim staranka!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przepraszam za zamieszanie lae nie moglam sie opanowac z radosci :sorry2:

Ale się wystraszyłam po pierwszych dwóch linijkach! Zanim zobaczyłam, że to Ty piszesz Kobieto :-D
Chcesz, zebyśmy tu na zawał zeszły? :-D

reklama
misssis- super :-D
madzia- współczuję , ale wytrzymaj już niedługo.

Ja cały dzień przeleniuchowałam, ale M zabronił mi siedzieć przed kompa bo mówi że muszę odpocząć od promieni :-D, tylko że i on nie mógł :-D, ale nie było strasznie. Teraz wybieram się na krótki spacerek.
Jeju zazdroszcze wam tego szykowania wszystkiego, ja chyba wpadam w panikę :szok:, bo my nie mamy jeszcze nic. No oprócz łóżeczka - jeszcze po mnie bez matraca, i 1 zestawu ciuszków (komplet - 5 częściowy) . Ale obiecałam sobie że jutro idę na zakupy ,może uda się coś kupić.
Co do pępka to ja mam dalej dziurę :tak: i mam nadzieję że tak zostanie a i żadnych rozstępów na brzuchu, choć nie samruję się systematycznie. No trochę na piersiach -ale to białe z okresu dojrzewania.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
okres do mnie przyszedł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezu ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwszy moj kochany!!!!!!
a po nim staranka!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przepraszam za zamieszanie lae nie moglam sie opanowac z radosci :sorry2:

no gratki kochana:-D:-D:-D

ja lecę robić spagetti - bo padnę , jak nie zjem, tak mi się zachciało:-D

jejciu dziewczynki przepraszam nie chcialam was wystraszyc :sorry2: al epoprostu tak sie ucieszylam bo juz przez kilka dni swirowalam dokumentnie , zla bylam i plakalam i taka w ogole rozmemłana jak nie powiem co :-) no i przyszla po tym duphastonie a sie juz balam ze jeszcze inne dziadostwo bed emusiala brac zeby przylazla ufff naszczescie jest !!! jest! jest! jest!!.... :-D

tabasia a czuje sie dobrze, juz o wiele lepiej jak ta pipka @ przyszla i jak dzisiaj rano wylam tak juz mam od razu nowe sily na dzidzusia zeby Antoś do nas wrocił :-):tak: pewnie nie raz jeszcze bede plakac i miec doly i sie zamykac chwilowow sobie ale mysle ze to normalne teraz tylko 2 kreseczki zdaje sie na zycie w tej sprawie bo w sumei gin mowil zeby poczekac 2 @ no ale watpie ze mi sie to uda :sorry2: wiec bedzie heja z koksem i do roboty :-D a jak bed emiala znow owulke w 62 dniu cyklu to i tak minie 3 miesiace od porodu i tak i tak wiec mysle ze nie bedzie zle :-) a bede tylko lezec i chodzic na krociutkie spacerki i nie bede nic nosic na rekach... kurde bede jak jajo ale teraz musze urodzic zdrowego o czasie dzidziusia musze no !!!! ;-)

Mississ super :))

a ja pospalam chwile i teraz sie znowu nudze .Zjadlam loda a teraz mi sie chce pizzy z szynka i ananasem :) i zaraz ja zrobie :) pizze mam gotowa szynke i ananasa tez tylko wlacze piekarnik i jest .

jejciu dziewczynki przepraszam nie chcialam was wystraszyc :sorry2: al epoprostu tak sie ucieszylam bo juz przez kilka dni swirowalam dokumentnie , zla bylam i plakalam i taka w ogole rozmemłana jak nie powiem co :-) no i przyszla po tym duphastonie a sie juz balam ze jeszcze inne dziadostwo bed emusiala brac zeby przylazla ufff naszczescie jest !!! jest! jest! jest!!.... :-D

tabasia a czuje sie dobrze, juz o wiele lepiej jak ta pipka @ przyszla i jak dzisiaj rano wylam tak juz mam od razu nowe sily na dzidzusia zeby Antoś do nas wrocił :-):tak: pewnie nie raz jeszcze bede plakac i miec doly i sie zamykac chwilowow sobie ale mysle ze to normalne teraz tylko 2 kreseczki zdaje sie na zycie w tej sprawie bo w sumei gin mowil zeby poczekac 2 @ no ale watpie ze mi sie to uda :sorry2: wiec bedzie heja z koksem i do roboty :-D a jak bed emiala znow owulke w 62 dniu cyklu to i tak minie 3 miesiace od porodu i tak i tak wiec mysle ze nie bedzie zle :-) a bede tylko lezec i chodzic na krociutkie spacerki i nie bede nic nosic na rekach... kurde bede jak jajo ale teraz musze urodzic zdrowego o czasie dzidziusia musze no !!!! ;-)

To super! Teraz uważaj na siebie, dbaj, zdrowo się odżywiaj, a na pewno organizm się szybko zregeneruje i pojawią się dwie kreseczki :tak: Dużo odpoczynku, mało stresów i obchodzić się ze sobą jak z jajeczkiem. W końcu wiem, co znaczą staranka o dzidzię! Trzymam mocno kciukasy!!!

reklama
Tabasia- mam pytanko :tak:

jak wypełniałaś papiery na Maternity Benefit, to załączałaś przetłumaczony akt slubu???
kurde, kolejny problem przyszedł, musze w trybie natychmiastowym znaleźć tłumacza przysięgłego :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry