reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczynki dziekuje za trzymanie kciukow :tak: mam nadziejez e tym razem nam sie uda szybko zobaczyc dwie kreseczki pozniej po 9 misesiacach zdrowe piekne dzidzi ...
a wam wszystkim duzo zdrowka i dla dzieciaczkow tez !!!!!! buziaki ;-)

reklama
dziewczyny myslicie, ze jak szyjka jest w miare dluga, zamknieta.. do tej pory bylo wszystko ok to seks nie zaszkodzi?
wiem, ze dziecku nie zaszkodzi.. ale wolalabym nie wywolac wczesniejszego porodu :eek:
bo tak szczerze to nigdy gina nie pytalam o seks..
a raczej sie nie hamujemy...

jakbym znalazła u nas, to pewnie bym kupiła, ale specjalnie sprowadzac nie będę :-)

zdecydowalismy, że jak będą potrzebować akt ślubu, to sie upomną :-p
Pytam, bo moja znajoma jedzie do PL na weekend i jak dostanie w aptece, to mi je kupi. Wiec jakbys chciala, to moglabym Ci wyslac jedno opakowanie :happy2:
Na pewno sie upomna :tak:

dziewczyny myslicie, ze jak szyjka jest w miare dluga, zamknieta.. do tej pory bylo wszystko ok to seks nie zaszkodzi?
wiem, ze dziecku nie zaszkodzi.. ale wolalabym nie wywolac wczesniejszego porodu :eek:
bo tak szczerze to nigdy gina nie pytalam o seks..
a raczej sie nie hamujemy...
Ja mam dluga, zamknieta szyjke i pytalam gina, powiedzial, ze nie widzi przeciwwskazan. Ale ja mam jakas blokade i sie boje troszke... Raz sie przytulalismy i tak mi niefajnie stwardnial brzuch :baffled:

moniskabe-u nas też wszystko ok, nie ma żadnych przeciw wskazań, ja zapytałam i powiedziała mi gin"aby nie za często"
Mi też na razie pępek nie wyskoczył, a nawet dalej mam dziurę , oby tak do końca.
Rozstępów też brak :tak:.
A co do ważenia to zawsze każe mi buty ściągać, dobrze że reszty nie :-D, ale ja nie przejmuję się wagą mam w domu elektryczną i zawsze pokazuje kilo mniej :-D.

Pytam, bo moja znajoma jedzie do PL na weekend i jak dostanie w aptece, to mi je kupi. Wiec jakbys chciala, to moglabym Ci wyslac jedno opakowanie :happy2:
Na pewno sie upomna :tak:

to co, lepiej wysłac od razu?? to ja muszę przetłumaczyć jeszcze :baffled: za późno się obejrzałam :dry: no, ale nie sądziłam, że bedzie to potrzebne...
na razie dzięki za teściki :-) mam nadzieję, że nie będę schizowała :-p

a wiecie, jak zobaczyłam odpowiedź w wątku "wiadomosci z porodówki" to aż mi serce zamarło :szok: już zdążyłam sobie wyobrazić, że któraś urodziła!! :szok:

to co, lepiej wysłac od razu?? to ja muszę przetłumaczyć jeszcze :baffled: za późno się obejrzałam :dry: no, ale nie sądziłam, że bedzie to potrzebne...
na razie dzięki za teściki :-) mam nadzieję, że nie będę schizowała :-p

a wiecie, jak zobaczyłam odpowiedź w wątku "wiadomosci z porodówki" to aż mi serce zamarło :szok: już zdążyłam sobie wyobrazić, że któraś urodziła!! :szok:
Nie, nie, nie. Chodzilo mi o to, ze jak beda potrzebowac, to na pewno sie upomna :-) Wyslij bez, mysle, ze przejdzie bez problemu :tak:

Ja schizuje, bo mi tak strasznie mokro czasami :baffled: Lekarz mowi, ze wszystko ok, ale nic mi nie zaszkodzi sprawdzic taka wkladka co to.

Mnie tez zmrozilo, ale to na szczescie tylko sms od Patinki z dobrymi wiesciami :-)

A ja sie martwie o Maborke... Ciekawe co tam u niej i jak sie trzyma...

Witajcie...
ja standardowo nie wyspana, siku chyba z 4 razy, dzidzia kopała (zresztą już zaczyna swoje harce :-D), straszne powietrze mamy w mieszkaniu, źle się oddycha...i chyba mnie angina dopada....katar juz mam i ból gardła...ech

dziś przyjeżdża do mnie łóżeczko i materacyk (kokos-gryka) - nie mogę sie juz doczekać. Skoczę też dziś po jakies kosmetyki dla maluszka.

kupiłam wczoraj płatki mydlane i zacznę też powoli prać ciuszki.
chyba jeszcze się zdrzemne :tak:

Hello brzuszki!
Witam sie i ide czytac zaległosci. 40 stron:szok::szok:ale naprodukowałyscie!! nie było mnie bo mi nawaliła ładowarka z laptopa...:wściekła/y:na szczescie juz dziala :tak:pocxytam i wracam:*

reklama
Hej i ja się witam, porannie ;) Mężuś właśnie wyszedł do pracy a ja nie mam pomysłu co dziś robić. Chyba nie umiem siedzieć w domu , dziwnie się czuję wiedząc, że wszyscy w pracy a ja nie . Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie teraz pracować, jak tu wytrzymać 7 h na nogach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry