AGUS27
Fanka BB :)
Matko 1,5 h zajeło mi nadrabianie ...
no wiec po kolei:
Patinka trzymam kciuki zeby wszystko było w porzadku!
Rybka trxzymajcie sie dzielnie, sciskam kciuki za Was!
Młoda Mamusia wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia !!
Molly anna i Asica witamy w naszym gronie!
Mississ super wiadomosc! Powodzonka w starankach !!!
Ja własnie wczoraj myslalam zeby wpisac sobie wasze numery w telefon, tak na wszelki wypadek, chyba tak zrobie dzisiaj
Jesli chodzi o nowy wątek to super pomysl, zaraz tam zajrze:-)
Co do swedzenia brzuszka to jest podobno objaw rozciagania sie skóry, ja zawsze smaruje oliwka i swedzenie przechodzi, i póki co rozstepów narazie nie mam..odpukac~
A ja od paru dni cierpie na potworny ból pleców, to jest nie do zniesienia!!!Byłam w aptece zapytac czy jest jakas masc czy cos czym moge sobie troche ulzyc, niestety pani w aptece kategoryxznie odmówila!!
moze znacie jakies sp-osoby...?
Sylwestra spedziłam z M, moimi rodzicamoi, dziadkami i siostrą z jej chłopakiem, było bardzo fajnie, ale ciezko było mi wysiedxziec...cud ze wytrszymałam do 2.00
W piątek cały dzien spedziłam w łózku, tak mnie łupało w plecach...juz teraz znów za długo siedze przy kompie i czuje ze mnie zbiera ten ból...
Patinka trzymam kciuki zeby wszystko było w porzadku!
Rybka trxzymajcie sie dzielnie, sciskam kciuki za Was!
Młoda Mamusia wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia !!
Molly anna i Asica witamy w naszym gronie!
Mississ super wiadomosc! Powodzonka w starankach !!!
Ja własnie wczoraj myslalam zeby wpisac sobie wasze numery w telefon, tak na wszelki wypadek, chyba tak zrobie dzisiaj

Jesli chodzi o nowy wątek to super pomysl, zaraz tam zajrze:-)
Co do swedzenia brzuszka to jest podobno objaw rozciagania sie skóry, ja zawsze smaruje oliwka i swedzenie przechodzi, i póki co rozstepów narazie nie mam..odpukac~
A ja od paru dni cierpie na potworny ból pleców, to jest nie do zniesienia!!!Byłam w aptece zapytac czy jest jakas masc czy cos czym moge sobie troche ulzyc, niestety pani w aptece kategoryxznie odmówila!!
moze znacie jakies sp-osoby...?Sylwestra spedziłam z M, moimi rodzicamoi, dziadkami i siostrą z jej chłopakiem, było bardzo fajnie, ale ciezko było mi wysiedxziec...cud ze wytrszymałam do 2.00
W piątek cały dzien spedziłam w łózku, tak mnie łupało w plecach...juz teraz znów za długo siedze przy kompie i czuje ze mnie zbiera ten ból...

nie chce mi się okropnie. Miałam jechać na 10, ale nie chciało mi sią wstawać, więc na 12 pojadę. Tzn. postaram się pojechać, bo normalnie zamarzam na samą myśl wyjścia z domu. Tylko najgorzej, że już mnóstwo zajęć opuśiłam tych o 12 co mam
oczywiscie w piecu nie napalone!!!!
a mezowi sie upiecze bo bedzie w pracy