Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

eh jak miło słyszeć takie komplementy, zwłaszcza że dla mnie te 18 kilo to jakiś koszmar a będzie więcej:-czesc laseczki,
byłam dziś u gina, siedziałam 1:15,w gabinecie nieźle co?tak to wszystko okey, mam lekką anemie, i dostałąm dodatkowe żelazo....USG mam na 18, więc już nie długo...
zaraz Was poczytam
hej hej :-)
moj Karol wlasnie pojechal porozwozic CV.
Przywiezie mi proszek i zaczne prac ciuszki :-)
kocyki i inne.
wymyslilam male przemeblowanie w naszym pokoju. Karol na pewno bedzie zadowolony, ze bedzie musial dzwigac regał![]()

Zaraz Was doczytam, spieszę z informacjami
Mój Dzidzidziuś waży tylko 1655g![]()
rochę martwi mnie moje ciśnienie. Przed ciążą miałam zwykle 90/60. Dzisiaj 140/90 i takie mam cały czas w ciąży. Bardzo przyjemnie mi się słuchało lekarza. Cały czas tylko: prawidłowe, prawidłowe, prawidłowe...Ale szok - przytyłam już 17 kilo. Masakra, w życiu bym nie powiedziała patrząc na siebie, naprawde tego nie widzę. Dzidź mały, wody są w dolnej granicy normy, więc naprawdę nie wiem gdzie te kilogramy?! Może faktycznie woda mi się zatrzymuje?![]()
Zeby nie było tak całkiem idealnie to postępuje mi cały czas ta osteoporoza ciężarnych, dotałam nakaz spędzania czasu na słonku (skąd ja mu słonko wezmę?) i oczywiście dalej musze się katowac białkiem zwierzecym. A Mały ma okręconą pępowinę wokół szyjki. Tak, tak - Mały -mojej Kinderniespodziance wyrosły jajeczka i siusiaczek! Bedzie synuś
Nasze rodziny sa skazane na dziewczęce wymarcie![]()
![]()

Kochane niby ciążowe l4 jest płatne 100%... to ciekawa jestem, dlaczego w grudniu dostałam 1870zł, a powinnam dostać 2300zł??? 430zł wyparowałooo?? Podobno sobie zabierają na jakieś tam składki no i za wzbogacenie...

Jeszcze mag007 nie zna płci![]()

Nataniel mi sie podobaEmilian jakos tak mniej, może dlatego, że w podstawówce miałam takiego nieuka Emiliana, bleh
Jakiś uraz mam do niego;-) Ale Nataniel mmmmm bardzo ładne
:-)