mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Hehe Ł odkurza, a małej chyba się nie podoba ten hałas bo buntuje się!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jak piorę w płatkach mydlanych to wsypuję do kubeczka dwie małe łyżeczki płatków i zalewam je wrzątkiem, tak troszkę, by się rozpuściły, a proszku do prania wsypuję niecałą filiżankę do kawy, tą małą...wlasnie wstawilam sobie biale rzeczy :-)
zawsze mialam problem z dozowaniem proszku, nigdy nie wiem ile. A mam miarke bez skali.. tzn moja mama ma
wsypalam pol takiej duzej miarki.
:-)Też kiedyś sypałam na oko, to ciuchy mi się w pralce nie wyprały, tylko woda zamiast rozupścić proszek to rozprowadziła go po ciuchach... Więc już nie przeginamja zawsze sypię "na oko"![]()

Co się rybce stało???biedna rybka, kurcze ale chyba nie upadła na brzusio jak zemdlała...![]()

Co się rybce stało???![]()
Ojj chyba raczej niea myslicie , ze moge wrzucic reczniczek czy kocyk razem z ciuszkami?
Ja prałam ciuszki bawełniane osobno kolorami, ciuszki welurowe osobno kolorami, kocyki osobno, okrycia kąpielowe też osobno... Kombinezony też osobno. Nie wiem zrobisz jak uważasz,ale radziłabym osobno prać...Już patrzę ;-)Rybcia jest w szpitalu. Zerknij na watek "wiadomosci z porodowki"