Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ani chodzić ani kąpać ani jeść jak się chce ani z M porządnie pocałować ani niunią się zająć:-

ale trzeba było i już

Natala ma ubaw że hej

Nie wiem jak wam ale mi niedziela zapowiada się spokojnie.
Siedze jeszcze w betach i sobie Was tak czytam

Oooo moja ma teraz
To chyba dobrze jak Malenstwa maja czkawke, bo cwicza pluca.
Bleeeeeeeee... Ale jeszcze 2tyg. Jak ja wytrzymam?!Twarda, a porodu sie boi jak diabel swieconej wodytabasia - podziwiam za ten depilatora, twarda sztuka z ciebie![]()

Ja mysle, ze mozna by bylo. Ale tak jak pisalam wczesniej, linie bikini, a reszte maszynka, bo to juz za bardzo by bolalo- a mozna by bylo plastrami golic "malą" ?? bo jakos niewiem..

. Wiec tak naprawde jakies tam rury itd. to zawsze mozna zakryc i urzadzic mieszkanie naprawde na wysoki standard. No i fajnie, ze wszedzie bys miala blisko. Moi tez sa bezkonfliktowi i zawsze mi duzo pomagali, wiec jakbysmy byli w PL, to pewnie bysmy z nimi mieszkali, tym bardziej, ze dom mamy duzy 
Powiem Ci, że my już się w sumie przyzwyczailiśmy do tego, że nie wiemyehehe biedna Ty jestes z ta plcia. Ja bym chyba umarla jakbym nie wiedziala kogo w brzuszku nosze :-)
my na usg 15 :-) to juz w piatek :-)
:-) I czekamy z niecierpliwoscią na poród by sie przekonac kogo nam Bóg zesłał:-) No chyba, że na usg się ujawni ;-)