Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
będzie dobrze, a jak Cię położą do szpitala, to pomyśl że to z drugiej strony dobrze, będziesz miała opiekę i nic złego Ci się nie przydaży, a w domu to wiadomo jak z tym leżeniem czasem wychodzi, a więc głowa do góry...
Dronka musze porobic fotki, a narazie mam wszystko popakowane, jak tylko zrobie to sie napewno pochwale![]()
- kochana jakby mnie ktos zaproponowal ze mi kupi mieszkanie to bym sie ani chwili nie zastanawała,....nikt ci sie wtracac nie bedzie...a do dziecka to dopiero sie zacznie , a remont to przeciez da sie zrobic. Zawsze co swoje to swoje....

Nasze po studentach też trzeba było remontować, bo aż 

co tu się działo

Ja też kiedyś uzywałam depilatora regularnie, z tym że tylko na nogach. Jak kiedyś próbowałam pachy wydepilować, to krew leciała. Pewnie zależy od owłosienia... Po jakims czasie depilacji zaczęły mi strasznie wrastać włoski, robiło się jakieś zapalenie i zostawały blizny... potem przez 2 lata chodziłam w spodniach, bo miałam tak nogi zmasakrowane
. Teraz używam depilatora sporadycznie, bo to niestety nie dla mnie :-(

.

wszedzie zaspy, takie koleiny sniegowe.. kuurde.. jak sie zatrzymasz to nie ruszysz..

A jutro wizyta u gina...mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok...i że nie przytyłam za dużo