Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od wczorajszego wieczora a nie moge Was nadrobić.

, rano oglądam brzuszek przy pomocy lusterka bo inaczej nie widze co pod brzuszkiem
a tu zaczątki rozstępów, jeszcze nie tak bardzo widoczne ale napewno się powiększą i ich przybędzie, brrrr czyli mnie nie ominie.

i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam

Trzzymajcie kciuki!!
O kurde... mój już główką ułożony Dziubas mały.. hehe;-):-)hej,
ja mam jak narazie(i mam nadzieje że tak zostanie)rozstępy tylko na piersiach, pomimo że smaruje je regularnie
hmmm, M powiedział że jak dziecko jest ułożone główkowo to około 30 dni i przyjdzie na świat, ale to tylko statystyki, więc różnie bywa, ale w sumie bym się nie obraziła jakby tak było akurat byłby 36/37 tydzień

), no i tu maz sie moze poudzielac - zwlaszcza w nocy 
A u was widzę, że głośno! hehheooo młoda mamusia1 :-) Hmm w sumie w Twoim przypadku to juz na siłe nie ma co trzymac dziecka w srodku ;-) Ale zawsze lepiej zeby sie jeszcze troche wyprodukowało.Witam!! właśnie mi mój M przyniosł komputer do szpitala i piszę! Nie wiadomo jak długo będę leżeć. Mam zbiórkę moczu dobowego, i jutro ok 11 będę miała wyniki, czy białko mi się zmniejsza, czy nie, jak nie, to poród, jak tak to czekamy do 36-37 tc ;-);-)i tez poród... Tak mi się już tu nie chce leżeć, naogłądałam się noworodków, że nie wiem, hehe, że aż mi zbrzydłyA u was widzę, że głośno! hehhe