Witajcie ponownie
Nie miałam neta w ogóle, za to byliśmy na bardzo długim spacerku
Trochę się martwię, bo wydawało mi się, że Kuba zrobił kupę z krwią. Nie jestem pewna, bo tyle jej było, że się znów wylało tyłem i starałam się jakoś go oporządzić i nie przyjrzałam się dokładnie...

Zobaczymy, co będzie jutro.
Mój M poszedł właśnie odebrać darmowe Lechy, bo dziś impreza Lecha w naszym mieście ze śniegiem i innymi atrakcjami

Podobno tysiące ludzi - to niesamowite wydarzenie w naszym małym miasteczku
Fiolkowa co za wredne babsko!!! Ja to chyba bym jej tak nawtykala, ze hej

Dobrze zareagowalas!
Wlasnie tutaj to jest fajne, ze NIKT Ci sie nie wtraca do wychowania, karmienia, ubierania dziecka! Kazdy robi po swojemu, a starsze babcie nachylaja sie nad wozkiem i zachwycaja maluszkami, zero krytyki czy komentarzy
Fiołkowa, mi kiedyś na spacerze jakiś facet powiedział, że na małego świeci słońce, a nie powinno. Tylko, że dopiero wtedy jak on mnie mijał, a było to na zakręcie, słońce zaczęło świecić mu na główkę. Chyba od kilkunastu sekund leżenia w słoneczku udaru by nie dostał. Ale się wkurzyłam. A z tą czapką to jakaś porażka, wszystkie starsze babki mają jakaś fobię na jej punkcie. Ja nawet pytałam naszej lekarki i ona potwierdziła, że bezsens z tą czapką.
Dokładnie, ludzie niech patrzą na siebie, a nie wtrącają się w cudze sprawy
moniskabe super się Twój Pawełek rozwija

Ale jak czytam co on już umie, to zaczynam się martwić, że Olek tak mało umie. Tzn. nie umie się przekręcać z brzucha na plecy i odwrotnie. Może jest po prostu leniwy

nie wiem sama..
Kuba też jeszcze zupełnie nie potrafi się przewrócić. Leży na brzuszku i po jakichś 5-10 minutach zaczyna się denerwować i krzyczy... Ale trzeba cierpliwie czekać, aż nasze maluszki się tego wszystkiego nauczą
hej my wrocilismy ze szpitala..leki podane, zbadany i wsio ok leko jeszcze gardlo czerwone kaszelek mniejszy ale ropny bardzo. Nikodem schudł 200 gram nie chce ciagle nic jesc

lekarka obstawia ze to od gardła....a jak nie ?

((( ciagle pod kroplówką jest...ryczecm i sie chce

plus taki ze sie usmiecha i ma energie do zabawy ale ile mozna nie jesc ?

(((
Bidulek

Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wrócił do zdrowia!
A ja właśnie dostałam SMS z mamo to ja, że wygrałam zabiegi spa (w tym konkursie co Yra wygrała zabawkę)!
Gratulacje :-) Odpoczywaj sobie i relaksuj się
dziś szłam na spacer z małym, naprzeciwko szła mamusia z dziewczynką w wózku spacerowym, wyobraźcie sobie, że dziecko miało zawiązane w koło głowy opaskę materiałową na ustach aby nie wypadł smoczek zatkało mnie.
Zatkało mnie!

Dziewczyny które nosicie dzieciątka w chuście, pomóżcie mi plisss!!!! Czy ta chusta nadaje się na początki???
CHUSTA TKANA - EXOTIC DESINGS - 4 kolory + GRATIS (1099338199) - Aukcje internetowe Allegro Chciałabym spróbować noszenia, bo ten wózek i częstochowskie dziury mnie przerażają!!! Wózek mi się popsuł i koła odpadają.. Nawet na prostej drodze!!!!
Też kiedyś myślałam o kupnie takiej chusty, ale przeczytałam, że materiał przypomina taki, z którego są poszwy na kołdrę

Wolę zainwestować w coś porządnego