reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Poczytalam Was, obejrzalam zdjecia (slicznosci z tych dzieciaczkow) i uciekam spac!!! Milej nocki zycze i bardziej wyspanej niz u mnie;-) No chyba, ze mi dzis corcia jakas niespodzianke zrobi...hihi marzenia:-)

reklama
u nas zabawa je wyjmuje butle wklada z powrotem ale odpukac wciaga 5 razy dziennie po 180 ml. teraz daje mi popalić nie chce spać usypiam w foteliku i go potem przeloze jak usnie

jejku widzę że te marcowiątka to dają popalić, moja Pola dziś też strajkowała i do tego zaczęła ulewać a dawno tego nie było. dziś M dał deserek bo ja u fryzjera to podobna zjadła a później oddała. moja już śpi i mam nadzieję że tak zostanie już do 7 rano.
a ja sobie zjadam kody cytrynowe, chce któraś :)

Mój też od 3 dni nie chce jeść mleka, zwłaszcza wieczorem. Wyje, wykręca sie. Widzę, że u was to samo wiec już sie tak nie przejmuje. Mój mąż jakoś go dzisiaj nakarmił przed spaniem, ale wczoraj poszedł spać głodny. Nie jadł 13 godzin bo ostatni posiłek miał o 18, a wstał o 7 rano. Wypił tylko butle mineralnej. Jak próbowałam podmieniać i dac mleko to od razu pluł.
Ionka wszystkiego najlepszego. Mój mąż też ma dzisiaj urodziny:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry