Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faceci już tak mają, chociaż wiadomo, że nam przykro...Katrinka, moja to samowłaśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec
teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.
a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach![]()

Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...
u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.
a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków
i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić
Ola jak usnie tak miedzy 20 a 21 to budzi sie o 1 a potem juz co 2 godzinki i o 7 pobudka. A teraz jeszcze przed snam jak wkladam ja do lozeczka to dostaje energii (jakby nowe zycie w nia wstapilo:-)) Gada, smieje sie, piszczy jakies pol godzinki i dopiero zasypia:-)