Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Faceci już tak mają, chociaż wiadomo, że nam przykro...Katrinka, moja to samowłaśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec
teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.
a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach![]()

Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...
u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.
a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków
i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić
Ola jak usnie tak miedzy 20 a 21 to budzi sie o 1 a potem juz co 2 godzinki i o 7 pobudka. A teraz jeszcze przed snam jak wkladam ja do lozeczka to dostaje energii (jakby nowe zycie w nia wstapilo:-)) Gada, smieje sie, piszczy jakies pol godzinki i dopiero zasypia:-)