reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzisiaj dzwonila juz do mnie jakas dziewczyna chętna na opiekunke, ma 23 lata, a ja ciągle nie mam wyrobionej opinii czy lepiej starszą czy taką młodą osobe, co wy sądzicie, mamuski ktore tez planują dzieci z nianią zostawic w jakim wieku te wasze nianie, albo jakie macie preferencje co do wieku??
No właśnie ja też nie wiem. Głównie będę chyba prosić o referencje z poprzedniej pracy, bo doświadczenie jednak najważniejsze. W poniedziałek przychodzi na rozmowę babka, której podopieczny idzie od września do przedszkola, a opiekowała się nim odkąd skończył 6 mies. Zobaczymy... Mam jeszcze 3 oferty z portalu niania.pl

reklama
My tez mamy nianie,ale ja bym jej nie słyszała w nocy,ja ją włanczam jak Bartus wieczorem zasnie jest w łózeczku a ja z m jeszcze nie spimy. Bartus ma łózeczko w naszym pokoju.

my też mamy nianię elektroniczną, mały śpi bez przerwy od 21 do 7 rano, nie budzi się w nocy, a nawet jak czasami mu się zdarza nie reaguje i nic nie robię a on usypia dalej. ale to rzadkość i śpi w swoim pokoju od urodzenia

ja tu jauż tak się nauczyłam że jak Pola już uśnie gaszę jej światełko i zamykam drzwi od pokoiku bo my wtedy zawsze jakiś film w salonie oglądamy to aby małej nie przeszkadzać. na początku miałam lekkie obawy ale teraz to jak śpi to nawet do ogrodu wychodzę tylko z włączoną nianią.

nie wiem czy jesteście zainteresowane jakąś paczuszką z próbeczkami dla dzieciaczków i młodych mam, ale jeśli tak to możecie się zarejestrować na superrodzice.pl - wysyłają stamtąd takie gadżety, ja się zarejestrowałam, ale wciąż czekam:-(
A co do budzenia w nocy to mój synek przebudza się i jest wówczas przenoszony do wyrka rodziców, ale od ukończenia 3 miesięcy nie je już w nocy:-)

ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...

u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.

:crazy:

a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków

i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić

ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...

u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.

:crazy:

a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków

i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić

CHICCO KRZESEŁKO POLLY MAGIC cena 499.00 PLN mamy takie i mogę je śmiało polecić:-)

myślę, że jesli to by Ci się spodobało to pewnie gdzieś by się udało za tyle je kupić...może w chicco...teraz wyprzedaży czas

reklama
Dziewczyny naszego synka pilnowały nianie. Na pare godzin przychodziła 23 studentka. Poprostu zabierała go do siebie albo do piaskownicy , dała jeśc i przypilnowała siusiu zeby nie zrobił w majty. Tak o była i tyle,że dziecko nie było same i krzywda mu się nie działa Po niej była 30letnia kobietka.I powiem wam ze super miała referencje i podejscie, sama była mamą , dodatkowo podjeła studia w tym kierunku .Przychodziła z planem zajęć, malowali, kleili plastelina , duzo mu czytała,no jak w przedzkolu.Bylismy zadowoleni, ale skończyły sie wakacjei Miłosz poszedł do przedszkola. Zalecam duzą ostrożność w wyborze. a i ukryta kamerka internetowa, która nagrywa to tak dla spokojnosci sumienia, ze dziecku nie dzieje sie krzywda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry