reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Katrinka, moja to samo :( właśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec :( teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.

a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach :(

reklama
cześć nocka minęła całkiem fajnie pobudka o 6 i jedzonko o dziwo wszamał 120ml mm.
Ja myję małego takimi dużymi kwadratowymi płatkami kosmetycznymi i jest dobrze po każdym myciu wyrzucam i nie ma problemu z bakteriami.

Ja identycznie myję takimi płatkami choc mam ze 3 gabki i 2 myjki ;) ale wiem ze zawsze czyste .
A smoka nie oblizuję , ze względu na wszelkie bakterie itp.

A my jeszcze u teściow ale juz chyba we wtorek wracamy do domku, do tej pory jakos wytrzymywalam ale jak wiem ze juz pora wracac to czekam na ten dzien z utesknieniem ;), najgorzej bedzie z pakowaniem bo w ta strone jak jechalismy to ledwo weszlismy do samochodu a teraz pokupilismy troszke rzeczy do mieszkania i dla malego ;) a i na walowke licze ;) , niewiem jak ale jakos to musimy upchac ;)
Na syna nei moge narzekac - zaasypia juz ze smokiem i nie musi byc cyca zawsze , ale wkurza mnie troche jak go bawi tesciowa , co chwile wklada mu smoka nawet jak maly nie chce , do tej pory mial go tylko do zasypiania i mam nadzieje ze tak zostanie , a i uwielbie "rece ktore go nosza", oczywiscie nie ma mowy o siedzeniu zbyt dlugim na kolanach a o lezeniu to juz nawet nie wspomne, trzeba chodzic i zwiedzac i dzieki pogodzie znow caly dzien na podworku ;) , odzwyczailismy sie od spacerow wiec niewiem co to bedzie jak wrocimy.

No i opanowalismy umiejetnosc siadania - wystarczy ze mu podam łapki - mocna chwyta i sam do gory sie podnosi , az sie boje ze troszke za wczesnie, na kolanach troszke tez mi siedzi , ale jak go poloze to ryk a wiem ze na kregoslup to niedobrze i tak miotam sie miedzy młotem a kowadłem :baffled: co z tym teraz zrobic

A ja dzieki ogromnemu podworku codziennie gram sobie w banbingtona :-D ale z kondycja nie jest wesoło.

witam wieczorową porą,
wróciłam właśnie od fryzjera i mam nową fryzurę oczywiście skrytykowną przez M. ale co tam ja się dobrze w niej czuję, a to najważniejsze :-)
moja Pola też odstawia już 3 dzień histerię przed zaśnięciem teraz też o robi. zobaczymy jak długo będzie jeszcze płakać. zjeść zjadła 210ml więc głodna nie jest, chyba zmęczona i nie może zasnąć

Katrinka, moja to samo :( właśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec :( teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.

uuuuuuu rzeczywiście przykro, ale tak to już jest z facetami.
ionka sto lat sto lat................. wszystkiego najlepszego, pociechy z Oleńki i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dzieci :-)

Wszystkiego dobrego!!! STO LAT :happy:

ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...

u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.

:crazy:

a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków

i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić
Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.Ionkawszystkiego naj kochana :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry