reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie,
nie nadrobię, bo padam...:zawstydzona/y:
U nas dziś zabiegany dzień, więc dopiero teraz miałam okazję włączyć kompa:-p:sorry:ale mam już odświeżone włoski i złożone podanie o dodatkowe 2 tygodnie macierzyńskiego:tak::tak:jutro kolejne bieganie po mieście, ale w środę będzie już spokojniej:sorry:
mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i że dzieciaczki zdrowe:tak:

reklama
Oglądalam teraz filmiki naszych dzieci i Mazia Jasio dlatego tak sie wtula w ten ochraniacz, bo nie ma wiazania na czole łózeczka. Ja pierwszy dla Polki tez taki miałam, że opadał, a teraz Lilce kupilam taki że ona za żadne skarby go nie zedrze. Kupowałam go na allegro chyba sklep Mamo-Tato czy cóś takiego.

to samo napisałam pod filmikiem ;) moje ochraniacze też jakies sztywniejsze są, młoda jedynie może do góry je kawałeczek podnieść i zajrzeć dołem ;)

Witam się i ja. Ogładałam filmik z tych ochraniaczem. wogóle moj ochraniacz jest jakis sztywniejszy. No i mamy troczek na samej górze na środku (tak jak mówi e_kord), ściągnąć go nie da rady, ewentualnie podnieść ze 2 cm do góry i wyglądać. Poza tym mocne uderzenie w szczebelki może nie skończyć się tylko siniakiem tylko czymś poważniejszym. Jak jest ochraniacz dobrze zabezpieczony to dziecko się nie udusi

Dzień Doberek :-)

Pogoda jest blee i jestesmy uzimieni w domu,bo leje i nie mozna wyjsc na spacer.Nocke zaliczam do udanych,Bartus wstał o 7 chociaz przed 5 sie krecił ale zasnoł,teraz tez drzemkuje a jem śniadanko i popijam kawkę.

Dobrego dnia Wam życze ;-)

hej :-)
u nas w nocy tez nie bylo najgorzej.
Dzisiaj sprobuje maluchowi dac do spania cos z moim zapachem. Od kilku dni usypia po 40 minutach wiercenia.

na zamkniety dalam filmik jak pijemy z butli..

Dobra... biore sie za porzadek, bo zabladze w tym pokoju niedlugo...

witajcie:)
nocka nawet ok..obudzil sie przed 3 na mleko a wieczorem wytrabil 200ml!!!ale jakis niespokojny był wczoraj...
Nikus sie za to dzis na kupsztala obudzil o 7 pobawil sie ksiazeczka i usnał po mleczku teraz:)

dzis ide do kosmetyczki sie ogarnac..zrobie wkoncu oczyszczanie buzi po ponad roku!:)

reklama
hej kobity, dość długo nie miałam czasu do was zaglądać i raczej nie ma szans, żebym was nadrobiła, ale postaram się:-D

mam tylko nadzieję, że u was i maluszków wszystko ok:-D:-D:-D

buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry