Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Franko też ciepławy, i obudził się marudny, ale mleko i tak wcina i to więcej niż normalnie, to chyba na pocieszenie po szczepieniu dzisiejszym, ale i tak uśmiecha się zabójczo! Żal mi go bo aż stęka sobie z tego wszystkiego.
Bartusia jak kłują to sie zanosi i tego najbardziej sie boje ze nie moze powietrza złapac.
No mały też dziś się zanosił aż serce bolało... a że był po mleczku to najpierw mu się ulało a potem się tym zakrztusił. Wystraszyłam się okropnie.
zmierzyłam i ma 38 pod pachą, kaszki zjadła tylko 100 ml. kurka i to po szczepieniu takie hece?
Dołączam się do życzeńPatinka i Mazia 100 lat życzę
My właśnie po szczepieniu w odwiedzinach u dziadziusiaWażymy 7340g i mierzymy 65 cm
Jesteśmy zdrowi jak ryba i teraz kolejne szczepienie 28 września. Dziś zabrałam też moją córeczkę na szczepienie, w sumie też zdrowa bo szczepionki były, ale krzyku było ledwo ją utrzymałam... Dostaliśmy skierowanie do laryngologa bo mała ma przerośnięte migdały, i to jest powodem że w czasie infekcji gardła niedosłyszy. Szkoda, ze musiałam trzeci raz zmieniać przychodnie żeby dostać skierowanie.
Franula właśnie zjadł pół słoiczka deserku popchnął mlekiem i zasypia.
A ja miałam dziś składać papiery na wychowawcze i odebrać macierzyński, ale Szefowa kazała dopiero mi przyjechać 10 sierpnia...i dlatego uciekam na urlop wychowawczy nienawidzę tej kobiety!! Kasa potrzebna bo podręczniki i plecaki do szkoły trzeba kupić i wiele innych rzeczy do szkoły dla moich starszych dzieci :/ ale ona ma to głeboko w d... bo przecież ona małych dzieci nie ma...
misia2010 sukienka śliczna i skromna!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobry wybór!

no weź tu zaufaj lekarzom...

dobrze, że teraz dobrze trafiłaś

nie dziwię się, że nie masz ochoty wracać
Sukieneczki przepiękne
Byłam dziś zważyć małego przed szczepieniem i waży 8170 :-)

no duży ale podziwiam bo jest pewnie co dźwigać, a ja już swojego ledwo noszę chwilami....
zazdroszczę Wam kawusi, dziś pozwoliłam sobie na latte w mc donald's mam nadzieję, że małemu nie zaszkodzi...
no to ja też wypełniałam a guzik dostałam...

:-zazdroszcze, mi alergolog nawet zabronila herbate pic![]()