reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wogole nic nie sterylizuje, myje w zwyklym plynie do naczyc w dobrze cieplej wodzie i tyle, kiedy to raz na dobe smoczki zalewalam wrzątkiem, a teraz juz i tego mi sie odechcialo :zawstydzona/y:

reklama
Patinka i Mazia wszystkiego najlepszego Wam życze, spełnienia marzeń i pociechy z dzieciaczków :tak:

U nas dziś pochmurno i zimno także kolejny dzień bez spaceru :-( moja Ola ostatnio strasznie piszczy jak już podłapała to potrafi z 30 min piszczeć a mnie uszy pękają bo nadaje na wysokich falach :-) no i dzisiaj kolejny dzień grymaszenia i mleko fee bleee:no:, ojjjj

malutka usnęła, zjadła mleczka 120 ml . zobaczymy co będzie dalej ale straszna płaksa dziś. dzwoniłam do pediatry i powiedział że może taka reakcja po szczepieniu i jakby do jutra nie przeszło do zajrzy do nas.
ja też już nie sterylizuję dobrze myję wodą ciepła tylko smoczki zalewam wrzątkiem.
patinka mazia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
już nie śpi, 20 min spała

o matko, pralka mi wariuje, jakby ktos żwiru nasypał :/ mam nadzieję, że nie stanie w połowie prania. ale normalnie boję sie do kuchni wchodzić (tam pralka jest), bo odgłosy takie, jakby miała wybuchnąć :/
Ol spała bardzo ładnie, obudziła sie o 3ej calutka przemoczona :D więc potem nie mogłyśmy obie zasnąć przez jakiś czas. za to potem spała do 8ej :)
cos mi się dziecię buntuje na kaszkę rano, a codziennie smak zmieniam, bo inne owoce dodaję... musze ja zagadywać ze wszystkich sił i zjada prawie wszystko, no ale co sie nagadam przy tym, to moje ;)

sto lat dla Redanka i Alicji :D
sto lat dla Patinki i Mazi :D

zdrówka dla Poli!

ooo, marudzimy, czas spać chyba ;)

Co do chrzcin my mamy 22 sierpnia i rozglądam się za sukieneczkami, co myślicie o takiej czy się nadaje na taką okazję?
Zobacz załącznik 271034

my też mamy 22 sierpnia:tak::tak::tak:
myślę, że sukieneczka w sam raz na chrzest:tak::-(ja nie lubię takich mocno strojnych:sorry:
my mamy taką W10128204LMG.jpg

reklama
Patinka i Mazia 100 lat życzę

My właśnie po szczepieniu w odwiedzinach u dziadziusia :) Ważymy 7340g i mierzymy 65 cm :) Jesteśmy zdrowi jak ryba i teraz kolejne szczepienie 28 września. Dziś zabrałam też moją córeczkę na szczepienie, w sumie też zdrowa bo szczepionki były, ale krzyku było ledwo ją utrzymałam... Dostaliśmy skierowanie do laryngologa bo mała ma przerośnięte migdały, i to jest powodem że w czasie infekcji gardła niedosłyszy. Szkoda, ze musiałam trzeci raz zmieniać przychodnie żeby dostać skierowanie.

Franula właśnie zjadł pół słoiczka deserku popchnął mlekiem i zasypia.
A ja miałam dziś składać papiery na wychowawcze i odebrać macierzyński, ale Szefowa kazała dopiero mi przyjechać 10 sierpnia...i dlatego uciekam na urlop wychowawczy nienawidzę tej kobiety!! Kasa potrzebna bo podręczniki i plecaki do szkoły trzeba kupić i wiele innych rzeczy do szkoły dla moich starszych dzieci :/ ale ona ma to głeboko w d... bo przecież ona małych dzieci nie ma...

misia2010 sukienka śliczna i skromna!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobry wybór!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry