reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien Doberek!

patinka super z tym wyjazdem, dobrze, ze Dzieciak sie przyzwyczai i juz z gorki z wyprawami...
ajentka witaj!:-)
ccaroline sliczna sukieneczka (ja ja widze...)

Wczoraj Redan byl taki marudny popoludniu, to chyba po tej burzy...nie chcial mi usnac, az sie zdenerwowalam, niestety(az wstyd przyznac...):zawstydzona/y:, w nocy tez nieciekawie, ale teraz znowu spi...
A z tym krzyzem, to az przykro sie robi, czym Ci ludzie sie kieruja?Nawet nie chce ogladac tv, bo by mi cisnienie skoczylo...:wściekła/y:. Fiolkowa super to podsumowanie, ale sie usmialam....

A Redan dzisiaj 5 miesiac konczy...hip hip huuurrraaaa!

Milego Dnia!

reklama
Hej:-) No i mamy nowy dzień:-) Pogoda u nas raczej do fajnych nie należy...mam jechać na działkę, ale w związku z tym co widzę za oknem nie wiem czy mam chęć...zobaczy się jeszcze....ponad to chyba bunt mleczny się skończył bo wczoraj o 19-240ml a dziś o 7-180ml także luz. średnio się wyspałam bo mały się w nocy 2 razy budził i a to za nos mnie łapał a to tatusia swojego okładał nóżkami po twarzy:-) "wesoło" było...życzę Wam miłego dzionka, a tetraz lecę bo muszę butelki wymuć i wyparzyć:-(ale mi się chce ehh:-(

heja
u nas nocka nawet ok poza wielkim rykiem o 1 na mleko wytrabil 165ml o 5 130ml i teraz kache i za dwie godzinki mu podam mleczko moze zje :)
u nas pogoda nawet okej raz lsoneczko raz chmurki ale niedlugo pewnie pojdziemy do lasku posłuchac ptaszkow i napotkac wiewiory:)

czesc ajentka!!!

ccaroline ja tez widze sukienke. B. ładna na chrzciny sie nadaje :)

u nas pogoda nadal słaba, nawet się pogorszyło bo się rozpadało, więc zostajemy w domu,planowo do jutra a co będzie to się okaże jutro, mi też sukienka się podoba, a mój Franko był ubrany w białe lniane spodnie, białą koszulę a na nią pulowerek w biało-granatowe paski i czapeczka granatowa, coś na styl marynarski:-)jednak było tak gorąco, że pulowerek musiałam mu zdjąć i strój był niekompletny....

witam. Nocka jak zwykle, raz jedzonko (akurat dziś o 4)
heronek nasze dzieci kończą 5 miesięcy. jej jak to leci. Nie mogę się doczekać raczkowania :-) Buziaczka dla Redanka na urodzinki ;-)
ccaroline sukieneczka śliczna, taka słodziutka, już widzę w niej Natalkę :)

Hej :)

U nas pogoda moim zdaniem świetna - 17 stopni i lekko zachmurzone niebo. Będzie się super spacerować :tak:

Hej:-) No i mamy nowy dzień:-) Pogoda u nas raczej do fajnych nie należy...mam jechać na działkę, ale w związku z tym co widzę za oknem nie wiem czy mam chęć...zobaczy się jeszcze....ponad to chyba bunt mleczny się skończył bo wczoraj o 19-240ml a dziś o 7-180ml także luz. średnio się wyspałam bo mały się w nocy 2 razy budził i a to za nos mnie łapał a to tatusia swojego okładał nóżkami po twarzy:-) "wesoło" było...życzę Wam miłego dzionka, a tetraz lecę bo muszę butelki wymuć i wyparzyć:-(ale mi się chce ehh:-(
A masz może mikrofalówkę? Kup sobie zwykły sterylizator z Canpola - 6-8 minut i masz butelki wysterylizowane :tak:
Fakt, że myć trzeba samemu ;)

reklama
witajcie marcowe mamusie :)
u nas pogoda no bani pada i do tego chłodno. noc istny horror. Pola pospała do 1 w nocy, 1:10 słyszę jakieś takie dziwne jęki z jej łóżeczka. podchodzę aby dać się napić a mała to jeden ogień. dostała takiej wielkiej temperatury i na dodatek nie mogłyśmy jej zbić do 4 rano.i tak bidulka okropnie jęczała i sapała, dostała czopka i nurofen w płynie. nic tylko na rękach noszenie o jak chciałam ja położyc nawet u nas to zaraz płacz. tak do 5 rano po czym usnęła a o 6 wrzask. zjadła mleka 150ml i usnęła do 9 rano. teraz też taka płaczliwa jest, nawet zupki nie chciała zjeść. mam nadzieję że to po szczepieniu a nie jakieś choróbsko się wykluwa.a ja padam na pysk i oczy to same na stojąco mi się zamykają
heronek buźka dla malucha :*)
miłego dnia życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry