ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
kurcze nie wiem co się dzieję , spróbuję na zamkniętym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnieno to super, że poszło....potem już będzie z każdym dniem lepiej i mniej nerwowoa chłop niech też pomęczy się przy dziecku;-)

Ja już nawet nie oglądam, żeby się nie denerwować.dziewczyny ogladalyscie wiadomosci? ja to dzisiaj caly dzien na tvn 24 patrzalam i na ten krzyz.Normalnie gotowalo sie we mnie.CO za paranoja.Wstyd mi,na prawde wstyd...Ludziom sie w glowach po przerwacalo.Moze lata mlodosci sie przypomnialy i walka z komuną albo i ss.Chore i jeszcze raz chore.Szkoda ,ze blizej warszwy nie mieszkam bo bym tym wysztkim dziadom nazdala..
ale to co ja zauważyłam to ci starsi ludzie są nie tylko tam agresywni jeśli chodzi o wiarę. nam parę razy zwrócono uwagę, że moje dziecko je w kościele. a co ja mam zrobić jak ona malutka i głodna. dlatego nie chodzimy do nas do parafii tylko jeździmy do klasztoru w Tyńcu i tam już nikt nie zwraca uwagi nam że mała je lub Julka sobie śpiewa.
kobietki uciekam do łóżeczka bo już oczy to mi się same zamykają. Dobrej nocy.
. Klimat bardzo mu odpowiadał, nauczył się tam samodzielnego zasypiania pomiędzy 19 a 20 7 godzin snu pobudka na mleczko i jeszcze sen do 7, 8, Zostało mu tak do dziś więc bajka, oby mu się nie odmieniło. Dzisiejszy dzień jak większość marcowiątek był pod hasłem MARUDA, wszystko na nie
Staram się Was po trochu nadrabiać ale czy dam radę to nie wiem, w każdym razie chcę byc teraz na bieżąco choć w sobotę znów na wieś a tam zasięgu ni widu ni słychu ;-) Dziękuję za zaproszenie do zamkniętego. Postaram się jutro coś wkleić bo dziś to już padam i zaraz do wyrka. Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki wasze kochane. Odezwę się jutro. Dobrej nocki.