reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ale to co ja zauważyłam to ci starsi ludzie są nie tylko tam agresywni jeśli chodzi o wiarę. nam parę razy zwrócono uwagę, że moje dziecko je w kościele. a co ja mam zrobić jak ona malutka i głodna. dlatego nie chodzimy do nas do parafii tylko jeździmy do klasztoru w Tyńcu i tam już nikt nie zwraca uwagi nam że mała je lub Julka sobie śpiewa.
kobietki uciekam do łóżeczka bo już oczy to mi się same zamykają. Dobrej nocy.

Ostatnia edycja:
no to super, że poszło....potem już będzie z każdym dniem lepiej i mniej nerwowo:tak::tak:a chłop niech też pomęczy się przy dziecku;-)
Dokładnie :tak:

dziewczyny ogladalyscie wiadomosci? ja to dzisiaj caly dzien na tvn 24 patrzalam i na ten krzyz.Normalnie gotowalo sie we mnie.CO za paranoja.Wstyd mi,na prawde wstyd...Ludziom sie w glowach po przerwacalo.Moze lata mlodosci sie przypomnialy i walka z komuną albo i ss.Chore i jeszcze raz chore.Szkoda ,ze blizej warszwy nie mieszkam bo bym tym wysztkim dziadom nazdala..
Ja już nawet nie oglądam, żeby się nie denerwować.
A znalazłam dobre podsumowanie:

1280840355_by_estrella_500.jpg

ale to co ja zauważyłam to ci starsi ludzie są nie tylko tam agresywni jeśli chodzi o wiarę. nam parę razy zwrócono uwagę, że moje dziecko je w kościele. a co ja mam zrobić jak ona malutka i głodna. dlatego nie chodzimy do nas do parafii tylko jeździmy do klasztoru w Tyńcu i tam już nikt nie zwraca uwagi nam że mała je lub Julka sobie śpiewa.
kobietki uciekam do łóżeczka bo już oczy to mi się same zamykają. Dobrej nocy.

Dobrej nocy Kochana;-)Ja tez juz zmykam Bartus tez juz zasnoł.Buziaki

witam wieczorem :) cały dzień brak czasu na bb tzn. Czytam na bieżąco ale nie ma jak pisać. Teraz odciągłam mleko i mam chwilę. Szykuje wszystko na wyprawę do miasta he he jutro szczepienie punkt 8.00 Franko i Oliwka też. Będzie wesoło... Co do dylematów w sprawie ubioru do chrztu to mój starszy miał popielaty garnitur i białą koszule, ale chrzcilismy jak miał 8 miesięcy. A nasza Oliwka miała różowe spodenk i biało-różową bluzeczke, więc całkowicie odbiegało od tradycji :) teraz będzie bardziej elegancko bo ze ślubem kościelnym ale będzie pewnie garniturek :) Franula dziś w dzień zjadł 6razy 180mojego mleka, pół słoiczka zupki i cały deserku :) obniżylismy dziś łożeczko, bo odchodziły dziś pompki i bujanie na kolanach. No i bałam się że przegapie moment kiedy będzie już czas na to. Ale cieszył się bo przy okazji znów nowa pościel.

dzięki dziewczyny, utwierdzilyscie mnie w przekonaniu ze dziecko do chrztu na bialo ubrane nie będzie :) i cale szczescie bo bidulek wyglądałby jak pajac, a ja chce go tak fajnie elegancko ubrac :)

reklama
Witajcie!

Rany, chyba z 3 tyg. ne pisałam. Próbowałam Was trochę podczytywać ale my ciągle w rozjazach, każdy weekend a czasem i kilka dniu u rodziców na wsi nad jeziorkiem, poza tym mamy już zaliczone wczasy nad morzem, było ekstra, mały był grzeczniutki w podróży choc pół drogi nie spał w jedną i drugą:szok:. Klimat bardzo mu odpowiadał, nauczył się tam samodzielnego zasypiania pomiędzy 19 a 20 7 godzin snu pobudka na mleczko i jeszcze sen do 7, 8, Zostało mu tak do dziś więc bajka, oby mu się nie odmieniło. Dzisiejszy dzień jak większość marcowiątek był pod hasłem MARUDA, wszystko na nie :eek: Staram się Was po trochu nadrabiać ale czy dam radę to nie wiem, w każdym razie chcę byc teraz na bieżąco choć w sobotę znów na wieś a tam zasięgu ni widu ni słychu ;-) Dziękuję za zaproszenie do zamkniętego. Postaram się jutro coś wkleić bo dziś to już padam i zaraz do wyrka. Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki wasze kochane. Odezwę się jutro. Dobrej nocki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry