reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia my tez mielismy goraczke po szczepieniu.

Madzia ja rowniez nie widze zdjec na zamknietym.

Patinka sto lat sto lat niehc zyje zyje naaaam!!!!!!!!

Dziewczyny dzisiaj Pawelek obudzil sie o 5,45 zjedlismy mleczko, wyszlismy z pokoju, poszlismy do babci, po godzince polozylismy sie spac. O 7,30 sie obudzil, poprosilam mame, zeby zostala z nim na pol godzinki a ja sie zdrzemne, bo padne zaraz . No.. i w efekcie spalam ponad 2h.
Podobno mama budzila mnie 4 razy, dzwonil budzik , a ja nic. Obudzilam sie i patrze telefon na podldze, mowie "co jest?", podnosze, patrze prawie 10. :szok:
Na szczescie mama sie niuniem zajela... ale kurcze, ja nic nie pamietam :-D

witajcie marcowe mamusie :)
u nas pogoda no bani pada i do tego chłodno. noc istny horror. Pola pospała do 1 w nocy, 1:10 słyszę jakieś takie dziwne jęki z jej łóżeczka. podchodzę aby dać się napić a mała to jeden ogień. dostała takiej wielkiej temperatury i na dodatek nie mogłyśmy jej zbić do 4 rano.i tak bidulka okropnie jęczała i sapała, dostała czopka i nurofen w płynie. nic tylko na rękach noszenie o jak chciałam ja położyc nawet u nas to zaraz płacz. tak do 5 rano po czym usnęła a o 6 wrzask. zjadła mleka 150ml i usnęła do 9 rano. teraz też taka płaczliwa jest, nawet zupki nie chciała zjeść. mam nadzieję że to po szczepieniu a nie jakieś choróbsko się wykluwa.a ja padam na pysk i oczy to same na stojąco mi się zamykają
heronek buźka dla malucha :*)
miłego dnia życzę
zapewne jest to efekt szczepienia

Hej moja mała też maruda, ciągle się drze.

Co do mikrofali 2 tyg była w naprawie, myślałam, że zwariuję, w ruch poszedł podgrzewacz :P

Patinka Tobie wszystkiego Naj naj lepszego :) z Okazji urodzin Spełnienia marzeń :)

Mazia rónież spełnienia marzeń, pociechy z rodzinki :) Wszystkiego naj naj!

Hejka.U nas nocka ok Bartus z mamusia spał obudził sie o 4 na mleczko spalismy do 7 dałam smoka i drzemnelismy sie jeszcze z godz.Traz bartus drzemkuje.Pogoda nawet nawet,ale dzisiaj nie idziemy na spacerek.Własnie sie zajadam bigosem tesciówka mi przyniosła ze słodkiej kapusty.

Polusia to napewno efekt szczepienia nie martw sie i daj znac co z wynikami.

Patinka i Mazia Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek!!!!!

Wszystkim dzieciaczkom które konczą 5 miesiecy zycze zdrówka i radosci:-)

Dobrego dnia Wam zyczymy ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Jak czytam o waszych dzieciach budzacych sie w nocy np tylko dwa razy, to mnie zazdrosc sciaska;) Moj to fakt zasypia o 20tej, ale o 23 juz mu sie jesc chce, pozniej o 1 pozniej o 4 i o 6.30 no masakra, jakbym miala miesieczne dziecko, a nie czteromiesieczne:/ Chociaz caly czas mi sie wydaje, ze to zeby, bo odkad ma rozpulchnione dziasla to zaczely sie te czestsze pobudki w nocy i chyba boli go przy tym brzuszek bo sie zwija w klebek i za chwile baczki ida, na dodatek caly czas ta jego skora jest szorstka i drapie sie po brzuszku jak tylko sie obudzi:(
No ic hcyba troche sie oszukuje z tym karmieniem cycem, cos mi sie wydaje, ze w nich pustawo sie robi. F. jest taki, ze jak nie jest glodny to nie bedzie jadla i basta. Dalam mu dzis o 8.30 cyca, cos tam pojadl, wydalo mi sie nawet, ze sie najadl, ale po pol godziny znow jakis nerwowy sie zrobil i tak walyczlamz nim godzine,w koncu sie poddalam i naszykowalam butle z bebilonem pepti przykonana, ze nie bedzie po 1,5 godziny glodny znowu i co? Wytrabil 140 ml i zjadl by jeszcze, ale mial tylko tyle naszykowane i zasnal oczywiscie. Dobrze, ze niedlugo stuknie nam 4 miesiac to bede mogla mu Sinlaca podac i jakis soczek :)

ajentka witaj :)
myszowata widzę, że Twój Franek to niezle palaszuje, nie to co moj:/ chociaz i tak dorbze wyglada;) az strach z nim na wage wejsc;)
gratulacje dla 5misięcznych dzieciaczków :)
patinka i mazia, chyba macie dziś swoje święta, więc ja tez sie dolaczam do zyczen :)
polusia
mój po szczepieniu tez dostal w nocy goraczki i tez byl wrzask, ale pozniej przespal caly dzien, bedzie dobrze

Kuba śpi już 1,5 godziny, przebudza się czasem i tylko słyszę zieeew, a potem zasypia z powrotem. A dziś nawet w nocy nie wiercił się tak bardzo - wstawałam tylko 2 razy, żeby go poprawić :)

dzięki, na Twoją odpowiedz zawsze mozna liczyć ;-)
Szkoda, że nic nie mogę z tym zrobić:crazy:

witajcie marcowe mamusie :)
u nas pogoda no bani pada i do tego chłodno. noc istny horror. Pola pospała do 1 w nocy, 1:10 słyszę jakieś takie dziwne jęki z jej łóżeczka. podchodzę aby dać się napić a mała to jeden ogień. dostała takiej wielkiej temperatury i na dodatek nie mogłyśmy jej zbić do 4 rano.i tak bidulka okropnie jęczała i sapała, dostała czopka i nurofen w płynie. nic tylko na rękach noszenie o jak chciałam ja położyc nawet u nas to zaraz płacz. tak do 5 rano po czym usnęła a o 6 wrzask. zjadła mleka 150ml i usnęła do 9 rano. teraz też taka płaczliwa jest, nawet zupki nie chciała zjeść. mam nadzieję że to po szczepieniu a nie jakieś choróbsko się wykluwa.a ja padam na pysk i oczy to same na stojąco mi się zamykają
heronek buźka dla malucha :*)
miłego dnia życzę
Bidulka... Ale to na pewno po szczepieniu.

Właśnie nie mam mikrofalówki:-(
Oj, to szkoda...to naprawdę wygodne i nie zostaje osad jak przy wygotowywaniu:tak:

Polusia my tez mielismy goraczke po szczepieniu.

Madzia ja rowniez nie widze zdjec na zamknietym.

Patinka sto lat sto lat niehc zyje zyje naaaam!!!!!!!!

Dziewczyny dzisiaj Pawelek obudzil sie o 5,45 zjedlismy mleczko, wyszlismy z pokoju, poszlismy do babci, po godzince polozylismy sie spac. O 7,30 sie obudzil, poprosilam mame, zeby zostala z nim na pol godzinki a ja sie zdrzemne, bo padne zaraz . No.. i w efekcie spalam ponad 2h.
Podobno mama budzila mnie 4 razy, dzwonil budzik , a ja nic. Obudzilam sie i patrze telefon na podldze, mowie "co jest?", podnosze, patrze prawie 10. :szok:
Na szczescie mama sie niuniem zajela... ale kurcze, ja nic nie pamietam :-D
No to nieźle odjechałaś:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj dla obchodzących urodziny:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry