reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
bardzo ładne obydwie sukieneczki. moja Pola miała akurat białą z różową kokardką. białą tylko dlatego że była skromna i bardzo nam się spodobała:)
Pola znowu śpi, zjadła troszkę mleka i wypchałam ją na taras i śpi.

Śliczne sukieneczki dziewczyny, ja tez musze się za jakąś obejrzeć bo Ola dopiero w październiku będzie chrzczona :tak: chyba zdecyduje się na białą.
Co do sterylizatora to ja tez dalej używam czekam aż uzbiera mi sie z 3 flachy i paruje, jakoś nie jest to dla mnie zbyt kłopotliwe a już sie tak jakoś przyzwyczaiłam :tak: do tego rytuału

Sukieneczki przepiękne :tak:

Byłam dziś zważyć małego przed szczepieniem i waży 8170 :-)

Dorodny chłopak :)

Dziewczyny czytałam, że niektóre z Was dostawały paczuszki z próbkami z hippa czy z bobovity... gdzie się rejestrowałyście żeby je dostać?
Ja po urodzeniu poprzednich maluchów nigdzie nie musiałam się logować i dostawałam paczuszki regularnie oraz miesięcznik Twój Maluszek...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czytałam, że niektóre z Was dostawały paczuszki z próbkami z hippa czy z bobovity... gdzie się rejestrowałyście żeby je dostać?
Ja po urodzeniu poprzednich maluchów nigdzie nie musiałam się logować i dostawałam paczuszki regularnie oraz miesięcznik Twój Maluszek...
W szpitalu dostałam pudełko z próbkami i wypełniałam 2 takie ankiety. Po urodzeniu Karolka tak samo było :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry