M
myszowata
Gość
ja też już uciekam bo oczy same mi się zamykają...dobrej nocki Wam i dzieciaczkom życzę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sukienka ładna, choć nie w moim styluDołączam sie do grona odprawiajacych chrzciny 22 sierpnia i moja sukienka jest chyba za strojna przy waszych;-) ale jeszcze dumam czy ja zamówic
WB005 Sukienka do chrztu z lnu - ubrankadochrztu.com
jakis dzien mam do kitu....mala marudzi a mnie na wymioty mnie zbiera![]()
Natalka dostała podobną i jest jeden problem...też jest usztywniana tiulem i po 5 minutach dziecko jest całe mokre

poczekamy do jutra, dziś ją poobserwujemy a kutro jak nic się nie zmieni to wezwę pediatrę

dziewczyny dziś Alunia podczas kąpieli zaczęła mi strasznie płakać...... :-( nie wiem co jej sie stało. Leżała śmiała się i nagle w płacz.
Słuchajcie byłam dziś w kościele w sprawie spotkań przedmałżeńskich (21 sierpnia mamy ślub i wesele) mówię babce że R nie może przyjśc bo pracuje całe tygodnie i jest w domu tylko w weekendy, mamy dziecko 5 miesięczne a ona mi tłumaczy dni płodne i cykl miesiączkowy. To jakaś żenada. Kościół już od jakiegoś czasu mnie odraża....... nawet qrw... nie mam się komu wygadać, ajjj.... Jak u Was wyglądały te "spotkania"??
misia2010 śliczna sukieneczka, lubię takie skromne rzeczy. Naprwawdę jest urocza.
patinka i mazia wszystkiego naj naj najlepszego spełnienia marzeń, duzo radości z pociech

Szymon był taki marudny, jak jeszcze nigdy. Wszystko beee 
Chyba jednak dziąsełka go bolą, bo dzisiaj to mało powiedziane, że pchał wszystko, co się nawinęło, do buzi. On po prostu rzucał się na wszystko
I ciągle chciał na ręce

, a kolejne 2 po 30 min i to była tylko formalność, u nas też dostaliśmy do prowadzenia kalendarzyk, omawialiśmy psalm do miłośći itt inne.
teraz tatuś ją nosi, może uda mu się ją ululać.

oby oby oby!!!! Na szczęście oni chcą wykwalifikowany personel a ja za dwa miesiące będe mgr:-) 
, na cale szczęście moi rodzice juz byli, pewnie jeszcze wpadna teściowie i wio na wakacje.